Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ. Η κυρία προέδρου γυµνή µε φόντο το Μπιγκ Μπεν

ΠΟΖΑΡΕ ΗΜΙΓΥΜΝΗ, µόνο µετο σεντόνι της και µε φόντο το βρετανικό Κοινοβούλιο και το Μπιγκ Μπεν. Με πολύ χάρη και ύφοςγεµάτο υπονοούµενα, όπως και η συνέντευξη που έδωσε, η Σάλι Μπέρκοου φωτογραφήθηκε για τις ανάγκες βρετανικού περιοδικού ενόψει τουΑγίου Βαλεντίνου. Καθώς φαίνεται όµως, η σύζυγος του προέδρου της Βουλής των Κοινοτήτων ΤζονΜπέρκοου τοµετάνιωσε γρήγορα. Βοήθησε βέβαια λίγο και η σκληρή κριτική που της άσκησαν µέλη της κυβέρνησης.

∆εν ήτανόµως µόνοη επίµαχηφωτογράφιση που προκάλεσε όλη αυτήν τηνπολιτική κατακραυγή,αλλά και το περιεχόµενο της συνέντευξης, την οποία η κ. Μπέρκοου παραχώρησε στο βρετανικό περιοδικό «London Evening Standard’s ES». Μεταξύ άλλων, η 47χρονη σύζυγος του προέδρου αναφέρθηκε στη σεξουαλική τους ζωή. «Οι πολιτικοί δεν είναι ιδιαιτέρως σέξι. Ωστόσο,πιστεύω πωςη πολιτική µπορεί ναείναι σέξι,επειδή η εξουσία λειτουργεί ως αφροδισιακό», υποστήριξε δικαιολογώντας γιατί ο άνδρας της, αλλάκαι η ίδια, έχουνπολύ περισσότερες ερωτικές επιτυχίες µετά την ανάληψη της προεδρίας της Βουλής από τον Μπέρκοου. «∆εν ζηλεύω όµως», έσπευσε να προσθέσει, «γιατί κι εγώέχω περισσότερους θαυµαστές. Νοµίζω πωςείναι φαιδρό να µε αποκαλούν Κάρλα Μπρούνι της βρετανικής πολιτικής».

Μαζί µε τον σύζυγότης ζουνσ’ ένα διαµέρισµα δίπλα στον Τάµεση, εντός του κοινοβουλευτικού οικοδοµικού τετραγώνου, τοοποίο τουςπαραχωρεί το βρετανικό κράτος. Οπως εξηγεί στο περιοδικό, ποτέ δεν φανταζόταν ότι η θέα από τη Βουλή θα ήταν τόσο ροµαντική, ειδικά το βράδυ, υπό το φως του φεγγαριού και το φέγγος από τις παλιές λάµπες γκαζιού. «Τον πρώτο καιρό, όταν φλερτάραµε µε τον Τζον, περπατούσαµε συχνά κατά µήκος της Νότιας Οχθης και κοιτούσαµε το Κοινοβούλιο. ∆εν µπορούσα να διανοηθώ τότε πόσο ερωτικό θα ήταν να ζω κάτω από το Μπιγκ Μπεν και οι καµπάνες του να χτυπούν», δήλωσε.

η ΜΠΕΡΚΟΟΎ, ΩΣΤΟΣΟ, ξανασκέφτηκε όσα είπε και έπειτααπό το κύµα αντιδράσεων εµφανίστηκε χθες εµφανώς µεταµεληµένη σε ραδιοφωνική εκποµπή, όπου παραδέχθηκε ότι ήταν µάλλον αφελές να δώσει αυτήτη συνέντευξη και ανόητο που συµφώνησε να φωτογραφηθεί µε το σεντόνι. «Σκοπός ήταν να κάνουµε λίγο πλάκα. Τελικά όµως γύρισε εναντίον µου.Φαίνοµαι τελείως ηλίθια», είπε συγκεκριµένα επισηµαίνονταςότι κατά ταάλλα ήταν µια καλαίσθητη φωτογράφιση. Το πρόβληµα,εξήγησε, είναιη θέση του άνδρα της, γεγονός που σηµαίνει πως ό,τι κάνει χρησιµοποιείται από τα µέσα εναντίον του. «Τι σηµαίνει όµως αυτό; Οτιπρέπει ναείµαι µίασύζυγος που στέκεται τρία βήµαταπίσω από τον άνδρα της, κρατάει το στόµα της κλειστό και φτιάχνει σάντουιτς µε αγγούρι;», αναρωτήθηκε και αµέσως έδωσε µόνη της την απάντηση καθιστώντας το ερώτηµα ρητορικό:«Οχι. Εχω τη δική µου προσωπικότητα. Εχω τις δικές µου φιλοδοξίες και ό,τι έκανα ήταν για πλάκα».



 http://www.tanea.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου