Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Επτά γκολ, δυο πέναλτι και δυο αποβολές στην Καισαριανή Εθνικός Αστέρας-Διαγόρας 4-3


Χορταστικό θέαμα στο γήπεδο της Καισαριανής, όπου στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Β' Εθνικής ο Εθνικός Αστέρας νίκησε με 4-3 τον Διαγόρα. Στο Ηράκλειο ο ΟΦΗ νίκησε με 3-1 τον Ιωνικό και ανέβηκε ξανά στην τέταρτη θέση.
Με γκολ του Μπενίσκου στο 83ο λεπτό, ο Εθνικός Αστέρας πήρε μεγάλη νίκη στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην κατηγορία. Τα υπόλοιπα τέρματα των γηπεδούχων σημείωσαν οι Χανιώτης (8΄, 51΄) και Σκάρος (19΄), ενώ για τους Ροδίτες σκόραραν οι Ζλάτκοβιτς (3΄ πέναλτι), Ταραχούλσκι (31΄) και Σπάρταλης (33΄). Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν τον αγώνα με 9 παίκτες λόγω αποβολής του Ζλάτκοβιτς στο 39ο λεπτό με δεύτερη κίτρινη κάρτα και του Πουλόπουλου στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων του αγώνα, επίσης με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Ο ΟΦΗ παρέμεινε “ζωντανός” στο κυνήγι της ανόδου στη Σούπερ Λίγκα.  Αν και βρέθηκε στο 12ο λεπτό πίσω στο σκορ, επικράτησε τελικά 3-1 του Ιωνικού στο Ηράκλειο. Τα γκολ του ΟΦΗ, πέτυχαν οι Αγρίτης (32`) και Καμπάνταης (43`, 68`), ενώ για τον Ιωνικό άνοιξε το σκορ ο Βλάχος στο 12`. Ο τελευταίος, στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου “σημάδεψε” το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Κασμερίδη.

http://www.enet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου