Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Αυτόχειρας πατέρας ανακοίνωσε στη διαθήκη του το φόνο των παιδιών του


Τραγική εξέλιξη στο θρίλερ με τα δίδυμα κοριτσάκια

Το σχέδιό του να σκοτώσει τις κόρες του και στη συνέχεια να αυτοκτονήσει γνωστοποιούσε ο Ματίας Σεπ, ο πατέρας των δίδυμων κοριτσιών που χάθηκαν στις 30 Ιανουαρίου, σε επιστολή-διαθήκη που βρέθηκε στο σπίτι του, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Le Parisien που επικαλείται στοιχεία της αστυνομίας

«Παραδόξως», αναφέρει η εφημερίδα, «αυτό το έγγραφο ορίζει ως δικαιούχους τις κόρες του ή, απουσία τους, τη μητέρα τους, την αδελφή του ή τον αδελφό του».

Η εφημερίδα εξηγεί ότι η πληροφορία αυτή δεν δημοσιοποιήθηκε προηγουμένως για να μην αποθαρρύνει πιθανούς μάρτυρες από το να συνδράμουν στην αναζήτηση των δύο παιδιών.

Κατά τη διάρκεια της περιπλάνησής του, ο Ματίας Σεπ ταχυδρόμησε επίσης την 1η Φεβρουαρίου από τα προάστια της Τουλόν επιστολή προς τη σύζυγό του Ιρίνα, σύμφωνα με την εφημερίδα. Στην ηλεκτρονική έκδοση δε της Corriere della Sera, την οποία επικαλείται το δημοσίευμα, αναφέρεται ότι στην επιστολή αυτή ο πατέρας διαβεβαίωνε ότι τα κοριτσάκια «αναπαύονται εν ειρήνη, δεν υπέφεραν».

Ο Ματίας Σεπ, Ελβετός μηχανικός 43 ετών, χωρισμένος από τη μητέρα τους, απήγαγε τα δύο κορίτσια στις 30 Ιανουαρίου, από το σπίτι του, όπου τις φιλοξενούσε για το Σαββατοκύριακο.

Έκτοτε, οι αστυνομίες της Γαλλίας, της Ελβετίας και της Ιταλίας προσπαθούν να ανασυνθέσουν την περιπλάνηση του Ματίς Σεπ μέχρι την Τσερινιόλα της Ιταλίας, όπου αυτοκτόνησε πέφτοντας στις γραμμές του τρένου στις 3 Φεβρουαρίου.

Η εφημερίδα Le Parisien αναφέρει επίσης ότι, την ημέρα της απαγωγής, ο πατέρας των δύο κοριτσιών πέρασε ώρες στο χωριό Μορζ της Ελβετίας, που βρίσκεται στις όχθες της λίμνης Λεμάν και η υπόθεση ότι οι δίδυμες δολοφονήθηκαν εκεί και θάφτηκαν κάπου στην Ελβετία κατά μήκος του οδικού άξονα ανάμεσα στο Σεν Σιλπίς και Γενεύης παραμένει σημαντικό ενδεχόμενο για την ελβετική αστυνομία.
http://www.newsbeast.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου