Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

«Μας οδηγεί στην καταστροφή» Η Πέιλιν… ξεσπαθώνει κατά του Ομπάμα

του Παναγιώτη Γκρουμούτη
Την πιο οξεία επίθεση κατά του αμερικανού προέδρου Ομπάμα εξαπέλυσε η Σάρα Πέιλιν, η πλέον αναγνωρίσιμη εκπρόσωπος του περιβόητου «Κόμματος του Τσαγιού» και φερόμενη ως μια από τις επικρατέστερες υποψηφίους των Ρεπουμπλικανών για τις επερχόμενες προεδρικές εκλογές του επόμενου χρόνου.

Η κυρία Πέιλιν χαρακτήρισε την οικονομική πολιτική Ομπάμα «δρόμο προς την καταστροφή» και τόνισε πως οι αμερικανοί πολίτες πρέπει να κατανοήσουν ότι οι επιλογές της τωρινής κυβέρνησής τους είναι επιζήμιες για την ανάπτυξη και ευημερία του έθνους!

Μιλώντας σε εκδήλωση για τη συμπλήρωση 100 χρόνων από τη γέννηση του Ρόναλντ Ρίγκαν στη Santa Barbara στην Καλιφόρνια, η Σάρα Πέιλιν δήλωσε ότι η σημερινή οικονομική πολιτική είναι το ακριβώς αντίθετο από αυτό που είχε οραματισθεί ο «πιο επιτυχημένος Ρεπουμπλικανός Πρόεδρος», όπως χαρακτήρισε τον Ρίγκαν. «Οι σημερινοί ένοικοι του Λευκού Οίκου έχουν απομακρυνθεί από αυτά που έκαναν μεγάλο το έθνος μας: τον περιορισμό της κρατικής παρέμβασης, τη χαμηλή φορολογία και τις προσωπικές ελευθερίες. Σήμερα η κυβέρνηση ξοδεύει περισσότερα, δανείζεται περισσότερα και ελέγχει περισσότερα και περισσότερους. Μας έχει κάνει όλους επιβάτες σε ένα τρένο που μας οδηγεί στην καταστροφή…».



http://www.protothema.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου