Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Ένα «κουνελάκι» του «Playboy» σε ρόλο… προπονήτριας



Την προπονήτρια αποφάσισε να υποδυθεί η εντυπωσιακή Jaime Faith Edmondson, προκειμένου να διαφημίσει την συνεργασία του ανδρικού περιοδικού «Playboy», στις σελίδες του οποίου είχε ποζάρει πέρσι, με την εταιρεία μπίρας.
Η εκρηκτική κοκκινομάλλα, η οποία υπήρξε «Μις Ιανουάριος 2010″ για την αμερικανική έκδοση του «Playboy», πρωταγωνίστησε σε τηλεοπτική διαφήμιση. Πρόκειται για το ξενοδοχείο που θα ενσαρκώσει την απόλυτη ανδρική φαντασίωση στο Dallas του Texas, αφού από τις 3 μέχρι τις 7 Φεβρουαρίου θα φιλοξενηθεί εκεί το μεγάλο πάρτι του «Playboy», με ασταμάτητες μουσικές συναυλίες και φυσικά με πολλά ημίγυμνα μοντέλα…
Ανάμεσα στα «κουνελάκια», εξέχουσα θέση θα έχει η «προπονήτρια» Jaime Faith Edmondson, η οποία άλλωστε κατέχει από αμερικάνικο φούτμπολ, αφού στο παρελθόν υπήρξε μαζορέτα των Miami Dolphins. Επειδή όμως είναι κορίτσι με πολλά προσόντα -εκτός από τα προφανή- πρέπει να συμπληρώσουμε ότι έχει πτυχίο Εγκληματολογίας και ότι για σύντομο χρονικό διάστημα εργάστηκε και ως αστυνομικίνα.

http://www.gossip-tv.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου