Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

«Ντούντα και Ολυμπιακός... φίμωσαν το ΟΑΚΑ»



Πολύ ψηλά στα σέρβικα μέσα ενημέρωσης παίζει το ντέρμπι των αιωνίων και του Ιβκοβιτς με τον Ομπράντοβιτς. Για... σιωπή στο ΟΑΚΑ με τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού γράφει ο ξένος Τύπος.


Sportal.rs: «Ο Ολυμπιακός υποχρέωσε τους οπαδούς του Παναθηναϊκού σε σιωπή στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Ντούσαν Ιβκοβιτς επέστρεψε για τον Ολυμπιακό και κέρδισε τον Παναθηναϊκό μέσα στο σπίτι του φτάνοντας τις 12 νίκες σε 12 ματς».

Mondo.rs: «Ο Ντούντα δυνατότερος Νονός. Στο ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος στο μπάσκετ ο Ολυμπιακός επικράτησε του Παναθηναϊκού εκτός έδρας. Η πρώτη συνάντηση Ομπράντοβιτς και Ιβκοβιτς από τότε που ο τελευταίος ήταν στον Ολυμπιακό ο δυνατότερος ήταν ο... Ιβκοβιτς».

Blic.rs: «Οι παίκτες του Ολυμπιακού ήταν αυτοί που έμειναν αήττητοι μετά από 12 αγώνες στο ελληνικό πρωτάθλημα μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο οποίο ήταν φιλοξενούμενοι. Ετσι οι πρωταθλητές υπέστησαν την πρώτους ήττα στο πρωτάθλημα».

Eurobasket.lt: «Νικητής ο Ολυμπιακός στο μεγάλο ματς του ελληνικού πρωταθλήματος. Το ντέρμπι σημαδεύτηκε από την άσχημη συμπεριφορά των οπαδών του Παναθηναϊκού».

Eurobasket.com: «Ο Ολυμπιακός πήρε το πρώτο μεγάλο παιχνίδι της σεζόν παίρνοντας πολλούς οπαίκτες από τους ψηλούς τους. Οι παίκτες του Ιβκοβιτς πήραν μεγάλη νίκη που τους δίνει την πρωτιά στο πρωτάθλημα».



http://www.gazzetta.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου