Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Νέο «όχι» του Γκλέτσου στα διόδια


 Τα μηχανήματα του δήμου Στυλίδας γκρέμισαν πάλι τις μπάρες στα διόδια Πελασγίας.

Άνοιξαν και πάλι από σήμερα το πρωί οι πλαϊνές μπάρες πριν και μετά τα διόδια Πελασγίας με πρωτοβουλία του δήμου της Στυλίδας και του δημάρχου Απόστολου Γκλέτσου.
Από το πρωί άρχισαν να συγκεντρώνονται στο σημείο οι κάτοικοι της περιοχής, ενώ λίγο αργότερα μηχανήματα του δήμου γκρέμισαν και πάλι τις μπάρες και δημιούργησαν σημεία πρόσβασης των αγροτικών δρόμων στο κύριο εθνικό δίκτυο παρακάμπτοντας τα διόδια της Πελασγίας. Πρόκειται για το ίδιο σκηνικό που ξεκίνησε τη Δευτέρα το μεσημέρι, αλλά ωστόσο, από την ώρα που αποχώρησαν ο δήμαρχος και οι κάτοικοι της περιοχής την Δευτέρα το απόγευμα, συνεργεία της εταιρείας έβαλαν και πάλι τις μπάρες, τις οποίες γκρέμισαν εκ νέου σήμερα το πρωί τα χωματουργικά μηχανήματα του δήμου της Στυλίδας.
Οι κάτοικοι παραμένουν στην περιοχή προκειμένου τα συνεργεία της εταιρίας να μην επανατοποθετήσουν το στηθαίο και υπογραμμίζουν πως θα μείνουν εκεί μέχρι το βράδυ. Αυτή τη στιγμή έχει δημιουργηθεί ένα «μπάι-πας» και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας έτσι ώστε, όσοι το επιθυμούν, να αποφεύγουν τα διόδια της Πελασγίας.


πηγή www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου