Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Βόλεϊ - Εθνική Ομάδα...Οι θριαμβεύτριες μιλάνε…

Μετά την Εθνική Παίδων, την πρόκριση για τα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος πήρε και η Εθνική Κορασίδων. Τα κορίτσια της Καρολίνας Μπαρζούκα μιλάνε για τον θρίαμβό τους, αλλά και για τα τελικά της Τουρκίας.


Με τον καλύτερο τρόπο το ελληνικό βόλεϊ αυτές τις ημέρες φώναξε πως είναι εδώ. Οι εθνικές ομάδες Παίδων και Κορασίδων προκρίθηκαν στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Τουρκίας, πετυχαίνοντας σπουδαίες διακρίσεις και δείχνοντας πως το άθλημα έχει μέλλον. Για την μεγάλη αυτή πρόκριση τα κορίτσια της Καρολίνας Μπαρζούκα μιλάνε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΟΠΕ λέγοντας χαρακτηριστικά: 

1. Σουλτάνα Χριστινίδου (αρχηγός, 11/07/95, Αίας Ευόσμου): «Ξεκίνησα να παίζω στον Αίαντα όπου συνεχίζω, έχοντας χρόνο συμμετοχής στην πρώτη ομάδα. Όσο για την πρόκριση; Την αξίζαμε. Έχουμε δουλέψει πάρα πολύ και παρά την έλλειψη εμπειρίας το παλέψαμε. Νομίζω πως αρχίζουμε να φτάνουμε τις υπόλοιπες ομάδες».

2. Μαρία-Ελένη Αρτακιανού (λ, 21/05/94, Ηρακλής): «Αγωνίζομαι στον Ηρακλή, έχοντας συμμετοχές στη βασική ομάδα. Στη Σερβία όλα ήταν πολύ ωραία. Ζήσαμε συναρπαστικές εμπειρίες και τους ευχαριστήσουμε όλους, όπως και τους φιλάθλους που βρέθηκαν κοντά μας. Σίγουρα στο μέλλον θέλουμε πολλή δουλειά, αλλά έχουμε όρεξη και θέληση. Θα τα καταφέρουμε να φτάσουμε και τη Σερβία».

3. Ειρήνη Αναγνώστου (20/09/94, Ένωση Βύρωνα):
 «Είμαι βασική πασαδόρος στην ομάδα του Βύρωνα. Στον όμιλο της Σερβίας τα καταφέραμε... Δουλέψαμε πολύ και το αξίζαμε. Κοντράραμε όλες τις ομάδες και νιώθω πως μόνο η ψυχολογία μας λείπει. Μπορούμε να καταφέρουμε πράγματα και το αποδείξαμε».

5. Ανθή Βασιλαντωνάκη (09/04/96, Ένωση Βύρωνα): «Αγωνίζομαι ως διαγώνιος στην Ένωση Βύρωνα. Χάρηκα πάρα πολύ για την πρόκριση που είναι πολύ σημαντική για όλες μας. Κάποιοι αντίπαλοι έχουν καλύτερα στοιχεία, αλλά κι εμείς παίξαμε καλά και τους φτάνουμε σιγά σιγά».

9. Σοφία Μπούσια (01/05/94, ΓΣ Ελασσόνας): «Είμαι βασική στην ομάδα μου που παίζει στο τοπικό. Στη Σερβία παλέψαμε πάρα πολύ για να καταφέρουμε. Κάποιες ομάδες είναι στα μέτρα μας, αλλά ακόμα και τη Σερβία, που είναι σε καλύτερο επίπεδο, μπορούσαμε να την κερδίσουμε».

10. Αντωνία Πίντζου (20/01/94, Μαρκόπουλο): «Ανήκω στο Μαρκόπουλο όπου έχω λίγο χρόνο συμμετοχής. Η εμπειρία στη Σερβία ήταν τέλεια. Είμαι πρώτη φορά στην εθνική ομάδα και ήταν σπουδαία όσα έζησα. Σίγουρα θέλουμε λίγη ακόμα δουλειά και να βελτιώσουμε κάποια στοιχεία. Έχουμε προσόντα για να φτάσουμε πιο ψηλά».

11. Μαρία Σωτηρίου (24/04/96, Ηλυσιακός): «Δεν είμαι βασική στον Ηλυσιακό, αλλά έχω χρόνο συμμετοχής. Για την πρόκριση τι να πω... Είναι κάτι που δεν περιγράφεται. Από το αποτέλεσμα φαίνεται πως βγήκε η δουλειά μας. Μας λείπουν κάποια στοιχεία, αλλά αν δουλέψουμε μπορούμε να φτάσουμε στο επίπεδό τους. Εκείνες δουλεύουν περισσότερο, εμάς μας λείπουν προετοιμασία και παιχνίδια».

14. Αλεξία Καλανταρίδου (19/01/95, Άρης): «Αγωνίζομαι συνήθως ως αλλαγή στην ομάδα του Άρη. Στη Σερβία αντιμετωπίσαμε δύσκολες ομάδες, αλλά δείξαμε ψυχή και τις κερδίσαμε. Έχουμε δυνατότητες και δείξαμε τι μπορούμε να κάνουμε σε υψηλό επίπεδο. Λίγο χρόνο περισσότερο για προετοιμασία χρειαζόμαστε. Με τους προπονητές μας δουλεύουμε πολύ καλά».

15. Ειρήνη Χατζηευστρατιάδου (02/09/95, Αίας Ευόσμου): «Αγωνίζομαι στον Αίαντα και η εμπειρία που έζησα στο Κλάντοβο ήταν συναρπαστική. Είναι απερίγραπτο πως αισθάνεσαι όταν παίρνεις πρόκριση σε τέτοια ηλικία. Ευχαριστούμε όλους τους προπονητές που ήταν δίπλα μας. Το Πάσχα θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό και στην προετοιμασία και στους αγώνες».

16. Μαρία Γενιτσαρίδη (03/06/94, Άθλεση Ηρακλείου): «Έχω χρόνο συμμετοχής στη γυναικεία ομάδα της Άθλεσης. Για εμένα και όλα τα κορίτσια ήταν μια πολύ σημαντική εμπειρία. Κάναμε πολύ καλά παιχνίδια και το αξίζαμε γιατί είχαμε δουλέψει. Ήρθε ο καιρός να κάνουμε το κάτι παραπάνω. Η φουρνιά είναι πολύ καλή και με δουλειά θα πάμε για το καλύτερο στα τελικά».

17. Μαρία-Ιφιγένεια Πατεράκη (17/05/96, Ένωση Βύρωνα): «Δεν είμαι βασική στον Βύρωνα, αλλά παίζω ως αλλαγή. Για την πρόκριση είμαστε όλες πολύ χαρούμενες. Με ομαδικότητα δείξαμε ότι μπορούμε να νικήσουμε ομάδες με περισσότερη εμπειρία. Οι περισσότερες άλλωστε, είμαστε σε μικρή ηλικία. Μας λείπουν κάποια στοιχεία, αλλά είχαμε ψυχή και το θέλαμε. Για αυτό και προκριθήκαμε».

18. Αγγελική Εμμανουηλίδου (18/09/94, Άρτεμις Κορυδαλλού): «Έχω χρόνο συμμετοχής στην ομάδα του Κορυδαλλού. Η πρόκριση ήταν φανταστική εμπειρία και ό,τι καλύτερο για μια παίκτρια στο ξεκίνημα της καριέρας της. Μπορούμε να συγκριθούμε με τις καλύτερες ομάδες. Σίγουρα έχουν περισσότερη εμπειρία από εμάς, αλλά όλα μπορούν να συμβούν».



http://www.gazzetta.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου