Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ O νέος τραγουδιστής Ιωάννης Λάκης στο MCF bar - resto του Ιδρύματος Παρασκευή 14 & Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011, στις 23:00




Το  MCF  bar - resto φιλοξενεί με τη σειρά του νέους καλλιτέχνες...

Είναι νέος, ταλαντούχος,  με σπουδές στο τραγούδι και τη μουσική και μας έρχεται από την Θεσσαλονίκη. Ο Ιωάννης Λάκης, με την αισθαντική φωνή, μας συστήθηκε μέσα από την μπάντα των FM, και το τραγούδι του Σταμάτη Κραουνάκη σε στίχους Λάκη Λαζόπουλου "Όταν Έχω Εσένα" για τη θεατρική παράσταση "Βιοπαλαιστής στη Στέγη".
Τώρα για πρώτη φορά στην Αθήνα θα παρουσιάσει στο Μπαρ, στον τρίτο όροφο του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης,  MCF  bar - resto, τραγούδια των Μ. Θεοδωράκη, Μ. Χατζιδάκι, Στ. Κραουνάκη και άλλων και φυσικά και ... Όταν έχω εσένα μπορώ να ονειρεύομαι ξανά,  ανοίγω μες στη θάλασσα πανιά, και πιάνω μες στα χέρια μου τον κόσμο να τον φτιάξω... Στις βραδιές συμμετέχει ως guest o μπάσος Βασίλης Κωστόπουλος  και στο πιάνο τους συνοδεύει ο Στέφανος Κοζάνης. Παραγωγή και παρουσίαση: Αλέξης Κυριαζής

Σημείο συνάντησης κοινού και καλλιτεχνών, τεχνικών και παραγωγών του Ιδρύματος, πριν και μετά τις παραστάσεις, το mcf resto αποτελεί την "εύθυμη πινελιά" του κτιρίου.  

Το MCF coffee bar resto, στον τρίτο όροφο του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης προσφέρει σε πολύ λογικές τιμές, μέσα στην ατμόσφαιρα που δημιουργεί το ευφάνταστο light & interior design του χώρου, υπέροχο φαγητό βασισμένο σε αγνά και φρέσκα υλικά, από finger food, σαλάτες, πιάτα και γλυκά, δροσερά cocktails φτιαγμένα με μαεστρία από έμπειρους barmen, προσεγμένη λίστα κρασιών και ποτών και εξαιρετικά χαρμάνια καφέ και τσαγιού.  Αποκορύφωμα όλων αυτών είναι και η θέα στην Ακρόπολη από τη βεράντα της πρόσοψης επί της οδού Πειραιώς, η οποία, όταν ανοίγουν διάπλατα οι τζαμαρίες της, γίνεται ένα με τον εσωτερικό χώρο, αποπνέοντας μία μοναδική για τα Αθηναϊκά δεδομένα ατμόσφαιρα. Αυτού του ambiance ηγείται ο Αλέξης Κυριαζής γνωστός ως ιδιοκτήτης του θρυλικού Multi Culti.

Παρασκευή & Σάββατο 14 & 15 Ιανουαρίου 2011,  στις 23:00
Μουσική Βραδιά με τον Ιωάννη Λάκη
guest: Βασίλης Κωστόπουλος 
πιάνο: Στέφανος Κοζάνης
Παραγωγή και παρουσίαση: Αλέξης Κυριαζής

MCF  bar - resto
Είσοδος Ελεύθερη
Τηλέφωνο Κρατήσεων για φαγητό: 6937 037 040

Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
Πειραιώς 206, Ταύρος, Αθήνα 117 78,  τηλ. 210 3418 550,  φαξ.  210 3418 570
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο : info@mcf.gr Ιστοσελίδα:  www.mcf.gr

Εισιτήρια προπωλούνται στα ταμεία του Ιδρύματος (Πειραιώς 206, Ταύρος)
Δευ-Παρ 11:00 - 14:00 και τα απογεύματα μία ώρα πριν την παράσταση
Αγορά με πιστωτική κάρτα: 210 3418579, Δευ-Παρ 11:00 - 14:00 και στην
Iστοσελίδα του Ιδρύματος www.mcf.gr


Υποστηρικτές Ιδρύματος Μ. Κακογιάννης
Konstantinos
Playground Productions

Χορηγοί  Επικοινωνίας Ιδρύματος Μ. Κακογιάννης
ελculture.gr
Ως 3
mediasoup.gr
Γραφείο Τύπου ΙΜΚ:  Χαρά Πετρούνια
 210 52 44 648, 6972 710 991, e-mail: x-petrouyia@ath.forthnet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου