Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Ελεύθερος ο Γκλέτσος - ''Ο αγώνας συνεχίζεται'' είπε στους δημότες του, που τον αποθέωσαν με καπνογόνα και συνθήματα!


''Είναι ώρα να βάλουμε πρώτα το εμείς και μετά το εγώ'' είπε ο κ.Γκλέτσος
- Αφέθηκε ελεύθερος και η δίκη ορίστηκε για τις 06-04-2011


Λίγο πριν τις 12.30 ο Απόστολος Γκλέτσος βγήκε από τα δικαστήρια, πήρε μία ντουντούκα και μίλησε στον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί:... ''Ο αγώνας συνεχίζεται! Μην αφήσετε τα μπλόκα, να πηγαίνετε συνέχεια'' είπε ο δήμαρχος στο πλήθος που δεν σταματούσε να τον χειροκροτεί. Στη συνέχεια σταμάτησε και έκανε δηλώσεις στις κάμερες.
Λίγο νωρίτερα, εκατοντάδες κάτοικοι της Στυλίδας αποθέωσαν στην κυριολεξία τον δήμαρχο της πόλης Απόστολο Γκλέτσο ο οποίος οδηγήθηκε λίγο πριν τις 12.00 στον εισαγγελέα. "Απόστολε προχώρα μπας και ξυπνήσει η χώρα", του φώναζαν και εκείνος την ώρα που έμπαινε στα δικαστήρια τους απάντησε κάνοντας το σήμα της νίκης: "Σας αγαπώ".
Κάποια στιγμή και ενώ ο Απόστολος Γκλέτσος προχωρούσε προς τα δικαστήρια, πήρε από έναν διαδηλωτή μία ντουντούκα και ζήτησε από τον κόσμο να μην κάνει πίσω. ''Να πάτε στα μπλόκα, μην αφήσετε τον αγώνα στη μέση'' είπε ο δήμαρχος Στυλίδας. Εκείνη τη στιγμή κάποιοι άναψαν καπνογόνα...
Την ώρα που μιλούσε ο Απόστολος Γκλέτσος πήγε να δημιουργηθεί ένταση, όταν ένας αστυνομικός τον τράβηξε για να μπει στην αίθουσα του δικαστηρίου...

Και μέσα στο κτίριο των δικαστηρίων οι αίθουσες ασφυκτιούν από κόσμο, που δεν έχουν ομπρέλες και μπήκαν για να προφυλαχθούν από τη βροχή.

Έντονη είναι και η παρουσία της Αστυνομίας, ενώ λίγο μετά τις 10.00 κατέφθασε και διμοιρία των ΜΑΤ. Οι κάτοικοι δηλώνουν εξοργισμένοι: ''Είχε την ίδια αντιμετώπιση όπως ένας κοινός εγκληματίας''.

''Το μόνο που έκανε ήταν να υποστηρίξει τα δίκαια αιτήματά μας. Πρώτη φορά έχουμε δήμαρχο που είναι πραγματικά ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΣ και όχι του γραφείου και της γραβάτας'', είπαν κάποιοι άλλοι.

Το δημοτικό συμβούλιο Στυλίδας, σε έκτακτη συνεδρίασή του αποφάσισε να παραμείνουν κλειστές σήμερα οι υπηρεσίες στην Στυλίδα και να συμπαρασταθεί σύσσωμο το δημοτικό συμβούλιο στον δήμαρχο.

Την ίδια ώρα, στα διόδια Πελασγίας παραμένουν κάτοικοι του δήμου κρατώντας ανοιχτό τον παράδρομο.

Πολλοί ήταν οι κάτοικοι του δήμου που το βραδυ της Τρίτης βρέθηκαν έξω από το Αστυνομικό Μέγαρο, δείχνοντας τη συμπαράστασή τους στον φυλακισμένο δήμαρχο, ενώ την διαμαρτυρία τους για το θέμα έχουν εκφραστεί με ψηφίσματά τους και πολλοί φορείς της Στυλίδας και της Φθιώτιδας.

newsit.gr
http://sarotiko.blogspot.com/2011/01/blog-post_9049.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου