Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Δείτε την Ελληνίδα που «σαρώνει» στο Χόλιγουντ


22:12

Περιζήτητη έχει γίνει στο εξωτερικό η Μelina Matsoukas. Πρόκειται για την Ελληνο-κουβανή σκηνοθέτη που την αποκαλούν και «βασίλισσα των βίντεο» μιας και έχει σκηνοθετήσει τα video clips μεγάλων ονομάτων της διεθνούς μουσικής σκηνής: Βeyonce, Rihanna,Lady Gaga, Snoop Dog, Jennifer Lopez, Κylie Minogue και Kate Perry, είναι μερικοί μόνο από τους διάσημους «πελάτες» της Melina.

Μόλις στα 30 της, η Ελληνο-κουβανή σκηνοθέτης έχει καταφέρει κάτι που οι περισσότεροι δεν θα φαντάζονταν ούτε στα πιο τρελά όνειρα τους: έχοντας σκηνοθετήσει πάνω από 40 βίντεο μέσα σε τέσσερα χρόνια, θεωρείται στο εξωτερικό ως η καλύτερη που υπάρχει για να κάνει ένα video clip με φαντασία.

Εκτός πάντως από «πελάτες» της, πολλοί διάσημοι είναι και φίλοι της. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Rihanna που όπως λέει και η Melina: «Έχουμε κάνει μαζί τρία βίντεο και είναι υπέροχη, έχει καταπληκτικές ιδέες, καταλαβαίνουμε η μία την άλλη». Στο τελευταίο video clip της 22χρονης σταρ, η Melina επιστρατεύει όλη της τη φαντασία και την μεταμορφώνει σε κουνελάκι του Playboy αλλά και σε σέξι πειρατίνα με καρδούλα στο μάτι.

Στη λίστα με τους καλούς της φίλους και η σέξι Beyonce που μαζί γύρισαν το clip «Why don’t you love me,» ξοδεύοντας ελάχιστα χρήματα: «Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε “θέλω να κάνω αυτό το βίντεο χωρίς να το πω σε κανένα, θα το πληρώσω από την τσέπη μου!” Διασκεδάσαμε πολύ, το κάναμε σαν φοιτητική εργασία, χωρίς χρήματα, έκανε ακόμα και το μακιγιάζ μόνη της»,θυμάται η Μελίνα.

Για την ιστορία, να πούμε ότι η Melina Matsoukas έχει πτυχία από το American Film Institute αλλά και το Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης.

http://www.star.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου