Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Στην Ελλάδα και πάλι ο Μαραντόνα!!

Διαβάστε για ποιο λόγο ο Ντιέγκο έρχεται και πάλι στην χώρα μας! Το βέβαιο είναι ότι δεν έρχεται για αναψυχή…
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες τoy gazzetta ο μεγάλος Ντιέγκο Μαραντόνα ξανάρχεται στην Ελλάδα. Ο Αργεντινός θα έρθει στην Αθήνα τον προσεχή Μάϊο ή Ιούνιο!
Όπως αποκαλύπτει το gazzetta, o Nτιέγκο Μαραντόνα θα πραγματοποιήσει την τρίτη του επίσκεψη στην Ελλάδα. Θα έρθει τον Μάιο ή τον Ιούνιο, προκειμένου να προωθήσει το ποδόσφαιρο σάλας!!!
Μάλιστα μαζί του θα έχει και την ομάδα του που αγωνίζεται σε σάλα, με σκοπό να δώσει αγώνες. Ηδη ο μάνατζερ του Ντιεγκίτο που μετά την απόλυση του από την Εθνική Αργεντινής δεν έχει ομάδα, ετοιμάζεται να ξεκινήσει επαφές με ομάδες, διαφημιστικές εταιρείες και Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, προκειμένου να κλείσουν οι σχετικές δουλειές.

Είναι η τρίτη φορά που ο Μαραντόνα επισκέπτεται τα τελευταία χρόνια. Η πρώτη ήταν τον Ίανουάριο του 2005, όταν ο υπέρβαρος και κουρασμένος από τις καταχρήσεις Αργεντινός σταρ είχε έρθει στην Αθήνα για διαφημιστικούς σκοπούς και η δεύτερη τον Μάιο του 2006, όταν συμμετείχε και στην φιέστα του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του νταμπλ!

gazzetta.gr
http://sarotiko.blogspot.com/2011/01/blog-post_1814.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου