Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Οικογενειακή τραγωδία πίσω απο τη δολοφονία του 20χρονου στο Νέο Φάληρο .Δράστης της δολοφονίας είναι ο 26αχρονος αδελφός του θύματος



Ρεπορτάζ: Λία Νεσφυγέ


Η τραγωδία μιας πολυμελούς οικογένειας απο οικονομικές πιέσεις που οδήγησαν στα άκρα, αποκαλύφθηκε με την εξιχνίαση της δολοφονίας του 20αχρονου Ελληνοαιγύπτιου στο Νέο Φάληρο. Δράστης της δολοφονίας είναι ο 26αχρονος αδελφός του θύματος ο οποίος συνελήφθη και ομολόγησε την πράξη του.
Ο 26αχρονος ισχυρίσθηκε οτι ο αδελφός του ζητούσε συνεχώς χρήματα απο τους γονείς του, αδιαφορώντας για την δεινή οικονομική κατάσταση της πολυμελούς οικογένειας. Ισχυρίσθηκε οτι δεν άντεχε να τον βλέπει να επιβαρύνει τόσο την οικογένεια ζητώντας πιεστικά χρήματα, χωρίς να νοιάζεται για τους αλλους . Αυτή άλλωστε όπως ισχυρίσθηκε ηταν και η αιτία του συχνού διαπληκτισμού τους.
Τα δυο αδέλφια, δράστης και θύμα, ήταν τα παιδιά της πενταμελούς οικογένειας ενός Ελληνοαιγύπτιου συνταξιούχου. Πολλά ηταν τα προβλήματα στο σπίτι της οικογένειας στο Νέο Φάληρο. Ο πατέρας με μια μικρή σύνταξη τα έφερνε πολυ δύσκολα πέρα και συντηρούσε τα τέσσερα παιδιά του, τρία αγορια και ένα κορίτσι που έμεναν μαζί του στο σπίτι. Ο μεγαλύτερος γιος του έμενε αλλού.
Τα οικονομικά προβλήματα επιδεινώθηκαν τον τελευταίο καιρό με τα παιδιά της οικογένειας να βρίσκονται αντιμέτωπα με την ανεργία. Ο 26αχρονος δράστης άλλοτε έβρισκε και άλλοτε δεν εβρισκε δουλειά, ενώ όπως ισχυρίσθηκε ο 20αχρονος αδελφός του ηταν άνεργος.
Παρά τα προβλήματα, σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμους του 26αχρονου δράστη, ο αδελφός του επέμενε σε μια ζωή πέρα απο τις δυνατότητες της οικογένειας και ζητούσε συνεχώς χρήματα απο τον πατέρα του.
Η δολοφονία έγινε προχθές τα ξημερώματα την ώρα που τα άλλα μέλη της οικογένειας κοιμοντουσαν . Ο 26αχρονος πήρε ένα μαχαίρι απο την κουζίνα, μπήκε στο δωμάτιο του αδελφού του και του το κάρφωσε πλάτη. Άνοιξε στην συνέχεια την μπαλκονόπορτα δίνοντας την εικονα ση της ληστείας Μετά τη δολοφονία έπλυνε το μαχαίρι στην κουζίνα και επέστρεψε στο δωμάτιο του. Το πρωί έφυγε απο το σπίτι του για να επιστρέψει αργότερα.
Στο μεταξύ στις 10 το πρωί οι γονείς του, πήγαν στο δωμάτιο του 20αχρονου επειδη ανησυχησαν και τον βρήκαν δολοφονημένο. Οι άτυχοι γονείς έπαθαν σοκ και ο πατερας απο την ψυχολογική πίεση παρουσίασε καρδιακό επεισόδιο.
Ίσως και να ειχαν υποψιασθει κατι . Σε ολη τη διαρκεια της αστυνομικης έρευνες προσπαθούσαν να αποφύγουν τις λεπτομερείς καταθέσεις Το έγκλημα τελικά εξιχνιάσθηκε και ο 26αχρονος συνελήφθη και ομολόγησε. Με την δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

http://www.tanea.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου