Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

1η Έκθεση - Διαγωνισμός Ομορφιάς Κλασικού Αυτοκινήτου & Μοτοσικλέτας

Από τις 25 έως τις 27 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά η ΄΄Έκθεση - Διαγωνισμός Ομορφιάς Κλασικού Αυτοκινήτου και Μοτοσικλέτας΄΄ που θα μας ταξιδεύει στο μαγευτικό χρόνο του «κλασικού τροχού».


Στόχος της Έκθεσης είναι να γίνει ευρύτερα γνωστή στο κοινό και στους λάτρεις του «κλασικού τροχού», η ιστορία του κλασικού αυτοκινήτου και της μοτοσικλέτας, από συλλέκτες του είδους που γνωρίζουν καλά τη μαγεία και την ιστορία της αντίκας.

Στο κοινό θα δοθεί η ευκαιρία να θαυμάσει από κοντά μοναδικά κομμάτια της αυτοκίνησης που αποτελούν αντικειμενικά είδη απεριόριστου κάλους, κατασκευαστικής και αισθητικής μοναδικότητας.

Η νεότερη γενιά των επισκεπτών θα γνωρίσει από κοντά μια διαφορετική κουλτούρα που θα τους κάνει να εκτιμήσουν το κλασικό αυτοκίνητο και την εξέλιξη της βιομηχανίας του αυτοκινήτου από το τότε έως το τώρα.

Στην έκθεση μπορούν να λάβουν μέρος συλλέκτες, ιδιώτες ή μέλη λεσχών κλασικού αυτοκινήτου και μοτοσυκλέτας, παρουσιάζοντας στο κοινό το αγαπημένο τους όχημα. Παράλληλα θα έχουν τη ευκαιρία να συμμετάσχουν στο μοναδικό διαγωνισμό ομορφιάς, διεκδικώντας ένα από τα τρία χρηματικά έπαθλα που προσφέρει η διοργανώτρια εταιρία κατόπιν ψηφοφορίας από τον κόσμο που θα παραστεί.

Τα χρηματικά έπαθλα για τα τρία ομορφότερα αυτοκίνητα της έκθεσης είναι 3.000, 1.500 και 750 ευρώ για τις αντίστοιχες θέσεις και για τις μοτοσυκλέτες 2.000, 1.000 και 500 ευρώ για την πρώτη, δεύτερη και τρίτη (αντίστοιχα) ομορφότερη παρουσίαση.

www.PeriTroxon.gr

http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/01/1_25.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου