Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Έγκυος ξανά η Eva Herzigova!
Τον πελαργό για δεύτερη φορά περιμένει η Eva Herzigova, που ανακοίνωσε τα γεννητούρια σε... μαγαζί με βρεφικά όπου πήγε για να ψωνίσει!

Η 37χρονη Τσέχα καλλονή είναι ζευγάρι με τον Ιταλό επιχειρηματία Gregorio Marsiaj από το 2001και έχουν αποκτήσει τον 3 ετών σήμερα George.

Φορώντας γκρι μπλέιζερ πάνω από ένα κομψό μαύρο φόρεμα και με μαύρες μπότες, η Eva βρέθηκε στο κατάστημα «Bonpoint» του Λονδίνου, όπου διάλεξε ρουχαλάκια, παιχνίδια και είδη για τον εξοπλισμό του παιδικού δωματίου.

Το μοντέλο ανακοίνωσε περιχαρής στο προσωπικό ότι είναι 4 μηνών έγκυος και δήλωσε ενθουσιασμένη που θα χαρίσει στον George ένα αδερφάκι.

«Εγώ και ο Georgio είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι με τα υπέροχα νέα! Ο γιος μας γίνεται ακόμα πιο γλυκός όταν ρωτά διάφορα για το μωρό και μιλά στην κοιλιά μου», δήλωσε η Eva σε περιοδικό επιβεβαιώνοντας την εγκυμοσύνη.

Αναφερόμενη στον σύντροφό της, πρόσθεσε: «είναι περήφανος και το εκφράζει. Μου λέει "έχω την πιο όμορφη οικογένεια, είσαι η πιο υπέροχη μητέρα και είσαι πολύ όμορφη". Είναι πολύ ανεβαστικό».

Πάντως, το μοντέλο έχει αποδείξει ότι η εγκυμοσύνη της πάει πολύ, αφού τον Φεβρουάριο του 2007, όταν περίμενε το πρώτο της παιδί, δεν δίστασε να φωτογραφηθεί γυμνή για το «Vanity Fair»!


http://www.star.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου