Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Θα υποδυθεί την πριγκίπισσα Νταϊάνα

Η ζωή της πριγκίπισσας Νταϊάνα θα μεταφερθεί για πρώτη φορά στη μεγάλη οθόνη, με πρωταγωνίστρια την Κίρα Νάιτλι.

Οι παραγωγοί εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους να έχουν στον πρωταγωνιστικό ρόλο την 25χρονη υποψήφια για Όσκαρ, Κίρα. Αναφέρεται ότι τη μητέρα της, Φράνσις Σαντ Κιντ
, θα υποδυθεί η 65χρονη Έλεν Μίρεν, η οποία με μεγάλη επιτυχία υποδύθηκε και τη βασίλισσα Ελισάβετ στην ταινία «The Queen» που της χάρισε και το Όσκαρ.

Ωστόσο, πλήρης μυστικότητα επικρατεί όσον αφορά το συγκεκριμένο κινηματογραφικό εγχείρημα που προγραμματίζεται να βγει στις αίθουσες τον επόμενο χρόνο, όταν η πριγκίπισσα Νταϊάνα θα γιόρταζε τα 50α της γενέθλια. Επιπλέον, το 2011 συμπληρώνονται 30 χρόνια από το γάμο της Νταϊάνα και του πρίγκιπα Καρόλου.

Στη λίστα των υποψηφίων ηθοποιών για το ρόλο της Νταϊάνα βρίσκονταν και το όνομα της Σκάρλετ Γιοχάνσον. Η ταινία θα εξιστορεί τα πρώτα χρόνια της ζωής της πριγκίπισσας, το γάμο της με τον Κάρολο, το χωρισμό τους και τον τραγικό θάνατό της το 1997. Αναμένεται ωστόσο η έγκριση των γιων της Νταϊάνα, Ουίλιαμ και Χάρι (τον επόμενο χρόνο ο Ουίλιαμ πρόκειται να παντρευτεί τη σύντροφό του, Κέιτ Μίντλετον).

yupi.gr


Διαβάστε περισσότερα στο: http://tro-fodo-tiko.blogspot.com/2010/10/blog-post_3818.html#ixzz12jxm06nb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου