Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Βρέθηκε η μητέρα που εγκατέλειψε το νεογέννητο παιδί της


Σήμερα το απόγευμα, η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων εντόπισε την μητέρα που εγκατέλειψε το νεογέννητο παιδί της στα σκαλοπάτια εκκλησίας, στην περιοχή του Γκύζη.

Πρόκειται για μία γυναίκα 39 ετών, που ζει με την 65 χρονη μητέρα της, η οποία επικαλέστηκε οικονομικά προβλήματα που την οδήγησαν στην πράξη αυτή. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας του παιδιού, το οποίο γεννήθηκε εκτός γάμου, δεν ήθελε να το κρατήσουν, ωστόσο η γυναίκα αποφάσισε μην προβεί σε έκτρωση.

Σημειώνεται ότι η μητέρα είχε επισκεφθεί τον γυναικολόγο μόλις μία φορά, κατά τη διάρκεια του τέταρτου μήνα της κύησης, ενώ γέννησε μόνη της στο σπίτι, με τη βοήθεια της μητέρας της, περίπου στις 17:00 το απόγευμα του Σαββάτου.

Λίγο αργότερα, μαζί με την μητέρα της εγκατέλειψαν το νεογέννητο παιδί στην εκκλησία του Αγίου Στυλιανού, μερικά μέτρα μακριά από το σπίτι τους. Ξαναπέρασαν μάλιστα από το σημείο για να βεβαιωθούν ότι το βρέφος βρέθηκε.

«Πίστευα ότι ο θεός θα το βοηθούσε», ήταν τα λόγια της 39χρονης, η οποία αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε νοσοκομείο, όπου της παρέχεται νοσηλεία μετά τον τοκετό, ενώ ο Εισαγγελέας έχει σχηματίσει δικογραφία εις βάρος της.

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=184879&cid=4

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου