Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Υπερσύγχρονο εργαστήριο ναρκωτικών στον Άγιο Στέφανο
Το «κλειδί» που θα ανοίξει την πόρτα που θα οδηγήσει στη σύλληψη μεγαλοβαρόνου της κοκαΐνης πιστεύει ότι βρήκε η Αστυνομία.

Σύμφωνα με την Εspresso, οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη δύο αδελφιών από την Αλβανία οι οποίοι διατηρούσαν υπερσύγχρονο εργαστήριο ναρκωτικών ανάμεσα σε παραπήγματα σε δύσβατη περιοχή στον Άγιο Στέφανο.

Τα δύο αδέλφια αναλάμβαναν κατά παραγγελία τη νόθευση ποσοτήτων κοκαΐνης και ηρωΐνης (πάνω τους βρέθηκαν 24 κιλά ηρωίνης και 400 γραμμάρια κοκαΐνης) παραλαμβάνοντας ως αμοιβή καθαρές ποσότητες ηρωίνης. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να αντλήσουν στοιχεία για μεγαλεμπόρους ηρωίνης στην Αθήνα από το εσωτερικό του υπερσύγχρονο εργαστηρίου, που εξωτερικά θύμιζε εγκαταλελειμένο κτίριο, και κυρίως για άνθρωπο που προμήθευε τις καλές γειτονιές της Αθήνας με τον «λευκό θάνατο».

Όπως εκτιμούν οι αρχές, οι οποίες παρακολουθούσαν καιρό τώρα τις κινήσεις των δύο αδελφιών από την Αλβανία, τουλάχιστον δύο έμπιστοι άνθρωποι του μεγαλεμπόρου κοκαΐνης έχουν αφήσει τα ίχνη τους μέσα στο εργαστήριο και η ανάλυση τους αναμένεται να προσφέρει στις αρχές πολύτιμα στοιχεία για τον εντοπισμό του «μεγάλου αφεντικού», ενώ έχουν καταγεγραφεί και αριθμοί αυτοκίμητων που έχουν επισκεφθεί το εργαστήριο των 2 Αλβανών.

Την ίδια ώρα, η Διώξη Ναρκωτικών διεξάγει παράλληλες έρευνες για τον εντοπισμό των μεγαλοδιακινητών των ναρκωτικών καθώς στις ποσότητες των ναρκωτικών που ανακαλύφθηκαν υπήρχαν τα αρχικά των ονομάτων τους και η ηγεσία της ΕΛΑΣ πιστεύει ότι είναι πολύ κοντά στο να εξαρθρώσει ένα τεράστιο κύκλωμα εμπορίας, επεξεργασίας και διακίνησης ναρκωτικών στη χώρα μας.


http://www.star.gr/ellada_kosmos/65222/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου