Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

  Δελτίο Τύπου 

Για την συνάντηση του Υποψηφίου Δημάρχου Άρη Κρεμμύδα με τις γυναίκες του Μοσχάτου



Σε μια πολύ ζεστή ατμόσφαιρα και σε κλίμα ενθουσιασμού πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του υποψηφίου Δημάρχου Άρη Κρεμμύδα με γυναίκες του Μοσχάτου. Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες η προσέλευση στο καφέ DEL CAMPO ήταν πολύ μεγάλη.

O Άρης Κρεμμύδας με συγκίνηση αναφέρθηκε στο ρόλο της γυναίκας στη σημερινή εποχή: «Είναι τιμή μου που σήμερα βρίσκεται μαζί μας η ραχοκοκαλιά ελληνικής κοινωνίας: οι γυναίκες. Οι γυναίκες μητέρες, οι εργαζόμενες, οι γυναίκες της τρίτης ηλικίας που με το απόσταγμα της εμπειρίας τους, αλλά και την αστείρευτη διάθεσή τους στηρίζουν τα νέα ζευγάρια.

Εμείς δεν αντιλαμβανόμαστε το ρόλο της γυναίκας ως ρόλο συμπληρωματικό, αλλά ως ρόλο κυρίαρχο μέσα στην ελληνική κοινωνία. Με αυτήν την αντίληψη επεξεργαστήκαμε στο πρόγραμμά μας θέσεις, προτάσεις, αλλά και άμεσα μέτρα για την προστασία και την ενίσχυση της μητρότητας, για την ενίσχυση των αδύναμων οικογενειών, μέτρα κοινωνικής πολιτικής που αφορούν στην τρίτη ηλικία, προτάσεις που αφορούν στην υγεία των γυναικών, αλλά και δράσεις που κατοχυρώνουν την κοινωνική διάσταση της γυναίκας μέσα στην τοπική μας κοινωνία».
 Όσον αφορά στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού ο Άρης Κρεμμύδας τόνισε : «Η παρουσία των γυναικών στο ψηφοδέλτιό μας, δεν είναι ούτε συμπληρωματική, ούτε βέβαια τυχαία.

Είναι ουσιαστική, αφού συμμετέχουν πραγματικά πολλές γυναίκες, είναι καθοριστική ώστε το όραμά μας για το νέο δήμο να γίνει πράξη. Κατά τη διάρκεια κατάρτισης του ψηφοδελτίου μας, προσπαθήσαμε καταρχήν η επιλογή των γυναικών να γίνει στη βάση μιας μεγάλης εκπροσώπησης. Έχουμε γυναίκες κάθε ηλικίας, διαφορετικών επαγγελματικών χώρων, γυναίκες νέες, γυναίκες εργαζόμενες, γυναίκες μητέρες, γυναίκες με έντονη κοινωνική παρουσία και δράση, γυναίκες που τώρα ξεκινούν την επιστημονική τους σταδιοδρομία. Η ένταξή τους στο Συνδυασμό μας είναι το αποτέλεσμα της ταύτισης των οραμάτων μας, της ανεξάντλητης διάθεσης τους για προσφορά, της ικανότητας τους να θέτουν στόχους και να τους κατακτούν, της δυνατότητάς τους να διαγράφουν όμορφες και ολοκληρωμένες πορείες.

Ο αγώνας μας για το νέο Δήμο θα είναι καθημερινός και έντονος, δύσκολος και απαιτητικός γιατί απαιτητικά είναι τα οράματά μας και οι επιδιώξεις μας.


Στο πρόσωπο αυτών των γυναικών βρήκαμε το σταθερό και δυναμικό σύμμαχο, τον άξιο και συνεπή συνεργάτη. Στο πρόσωπο αυτών των γυναικών είμαι βέβαιος ότι βρίσκετε κι εσείς τον άνθρωπο που θα σας εκπροσωπήσει στη μεγάλη προσπάθεια για μια πόλη αντάξια των προσδοκιών μας».

Στη συγκέντρωση παραβρέθηκαν οι υποψήφιες γυναίκες του συνδυασμού «Πολίτες Μπροστά», οι οποίες έγιναν δεκτές με ενθουσιασμό και συζήτησαν με τις υπόλοιπες γυναίκες ζητήματα αιχμής, όπως η μητρότητα, οι βρεφονηπιακοί σταθμοί, αλλά και η ανεργία, η ακρίβεια, η ακραία επιθετική συγκυρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου