Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

Ο Σταθακόπουλος και πάλι στο Παγκόσμιο...

Aπό το http://angelos.stathakopoulos.eu/  

Ο Άγγελος Σταθακόπουλος θα δώσει και πάλι το παρόν στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Easykart, για 4η συνεχόμενη χρονιά! Φέτος δε θα συμμετέχει σε κάποια από τις κατηγορίες Easykart, όπως τα 3 προηγούμενα χρόνια, αλλά στη νέα κατηγορία Kart Grand Prix και στο 1ο KGP International Trophy. Η κατηγορία αυτή πραγματοποιείται για πρώτη χρονιά και στο 1ο Kart Grand Prix International Trophy θα συμμετέχουν εκτός από τους Ιταλούς οδηγούς που διακρίθηκαν στη διάρκεια του 2010, οι εργοστασιακοί οδηγοί της Birel και κάποιοι ακόμα οδηγοί κατόπιν πρόσκλησης των διοργανωτών. Ανάμεσα στους οδηγούς που...
 έλαβαν αυτήν την πρόσκληση είναι και ο Άγγελος Σταθακόπουλος που τερμάτισε 4ος στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Easykart του 2009 στη Siena, στην κατηγορία Shifter, ενώ ήταν ο νικητής του Τελικού του Ιταλικού Πρωταθλήματος του 2009 στην Pomposa.
Το αγωνιστικό τετραήμερο που θα φιλοξενήσει περισσότερους από 250 οδηγούς από 20 χώρες, θα πραγματοποιηθεί από τις 14 έως τις 17 Οκτωβρίου στην πίστα 7 Laghi, στο Castelletto Di Branduzzo στην Pavia της Ιταλίας. Είναι μία πίστα που έχει φιλοξενήσει τις μεγαλύτερες διοργανώσεις σε παγκόσμιο επίπεδο και οι αγώνες που γίνονται εκεί είναι πάντοτε συναρπαστικοί, όπως αναμένεται να είναι και ο αγώνας που θα συμμετέχει ο Άγγελος Σταθακόπουλος.
"Δέχτηκα με μεγάλη χαρά την πρόσκληση για τη συμμετοχή στην κατηγορία Kart Grand Prix στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Easykart. Είναι μια πρόσκληση-πρόκληση και φυσικά δε θα την άφηνα να περάσει ανεκμετάλλευτη. Κάθε οδηγός αγώνων αποζητά τις προκλήσεις. Θα αγωνιστώ σε μια νέα κατηγορία, με νέο σασί και μοτέρ και σε μια πίστα που δεν έχω βρεθεί ποτέ. Τα τελευταία χρόνια συμμετέχω σε κατηγορίες εξατάχυτων kart ενώ το Kart Grand Prix δε διαθέτει ταχύτητες ούτε μπροστινά φρένα. Όλα νέα λοιπόν για μένα, σε ένα πολύ σημαντικό αγώνα. Θα προσπαθήσω να εκμεταλλευτώ κάθε λεπτό από τις λίγες δοκιμές που περιλαμβάνει το πρόγραμμα ώστε να εξοικειωθώ με το kart, την πίστα και τις συνθήκες και να κάνω τις καλύτερες επιλογές για τον αγώνα. Οι συμμετοχές αναμένονται πολύ δυνατές αφού εκτός από τους Ιταλούς οδηγούς που ολοκλήρωσαν ένα πρωτάθλημα 10 αγώνων θα συμμετέχουν και οι εργοστασιακοί οδηγοί της Birel, ανάμεσα στους οποίους οι Sauro Cesetti, Libor Toman, Karol Basz και Jordon Lennox αλλά και οδηγοί από άλλες χώρες".
Για μια ακόμα φορά, ο Άγγελος Σταθακόπουλος θα βρεθεί στην Ιταλία με την καθοριστική υποστήριξη της Superfast Ferries του νεότερου και γρηγορότερου στόλου με καθημερινά δρομολόγια από τα ελληνικά λιμάνια της Πάτρας, της Ηγουμενίτσας και της Κέρκυρας προς τα λιμάνια της Ανκόνας και του Μπάρι στην Ιταλία, της Gomme&Service, της μεγαλύτερης Ιταλικής αλυσίδας καταστημάτων εμπορίας ελαστικών, των DeSport Health Clubs που προσφέρουν υπηρεσίες γυμναστικής σε συνδυασμό με υπηρεσίες χαλάρωσης, ευεξίας και αισθητικής, του Tekno Kart, του τεχνικού τμήματος της πίστας Happy Valley ενώ σε αυτόν τον αγώνα έχει και την υποστήριξη της Λούξ, της Ελληνικής εταιρείας αναψυκτικών που προσφέρει φυσική Ελληνική απόλαυση από το 1950. 
 
http://press-gr.blogspot.com/2010/10/blog-post_1116.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου