Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

Απίστευτη γκάφα του τηλεσχολιαστή...

Από τον Λυσίμαχο Σέκερη
 http://www.sportena.com/  

Ρεζίλι έγινε ο παλαίμαχος Σκοτσέζος επιθετικός και νυν τηλεσχολιαστής του βρετανικού Sky Sports, Alan McInally, ο οποίος είχε γυρισμένη πλάτη στο γήπεδο και δεν αντιλήφθηκε ότι μπήκε γκολ, την ώρα που έδινε τη ζωντανή ανταπόκρισή του στο παιχνίδι της Blackpool με την Blackburn!
Ο McInally, ο οποίος νωρίτερα είχε διάθεση για χιούμορ και επιδείκνυε ένα ζαχαρωτό που είχε αγοράσει, δεν κατάλαβε ότι ενώ μιλούσε «στον αέρα» η Blackburn προηγήθηκε με...
 αυτογκόλ. Η καζούρα που δέχθηκε από τους δημοσιογράφους στο στούντιο ήταν αναμενόμενη, αφού όλοι τους λύθηκαν στα γέλια βλέποντας τον McInally να παρατηρεί σαν χαζός, προσπαθώντας να εξηγήσει την γκάφα του!
Τα πειράγματα προς τον Σκοτσέζο πρώην επιθετικό συνεχίστηκαν και στις επόμενες ζωντανές συνδέσεις με το γήπεδο της Blackpool, χωρίς εκείνος να διασκεδάζει και τόσο πολύ.
Η συγκεκριμένη εκπομπή του Sky Sports, που περνά «λεπτό προς λεπτό» από τα αγγλικά γήπεδα την ώρα των αγώνων, έχει παράδοση στις γκάφες των τηλεσχολιαστών: Πριν από έξι μήνες, ο Chris Kamara είχε πρωταγωνιστήσει στο Fratton Park του Portsmouth σ' ένα άλλο μνημειώδες περιστατικό, το οποίο μάλιστα είχε σχολιάσει στο sportena ο Angulo με το δικό του μοναδικό τρόπο.
Δείτε το βίντεο με την γκάφα του Alan McInally, που σκόρπισε άφθονο γέλιο...
 



http://press-gr.blogspot.com/2010/10/blog-post_4434.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου