Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Ολόγυμνη κι ας ειναι 40 η Naomi Campbell
Όπως την γέννησε η μαμά της και με ένα φίδι να σέρνεται στα επίμαχα σημεία φωτογραφήθηκε η Naomi Campbell για λογαριασμό ρωσικού περιοδικού! Με τον τρόπο αυτό η «μαύρη γαζέλα» απάντησε σε όσους λένε ότι έχει χάσει την παλιά της αίγλη, ενώ έδειξε στους συντοπίτες του αγαπημένου της τι κορίτσι πράμα έχει στο πλευρό του!

Μετά τις φωτογραφήσεις με τουαλέτες, μαγιό και διαμάντια, η Naomi αποφάσισε να «φορέσει» και ένα φίδι! Δεν ξέρουμε αν ήταν βόας ή κροταλίας, ωστόσο, το ερπετό επιστρατεύτηκε για να καλύψει τα επίμαχα σημεία του γυμνού της κορμιού.

Σε άλλη φωτογραφία από αυτές που φιλοξενεί η ρωσική έκδοση του «GQ», το 40χρονο μοντέλο αφήνει ακάλυπτη την άκρη του στήθους της, ενώ σε άλλες φρόντισε να βάλει μερικά ρουχαλάκια, αρκούντως αποκαλυπτικά και πόζαρε με φουτουριστικό mini dress αλλά και ως dominatrix!

Η φωτογράφηση έρχεται μετά τις επικρίσεις που ακούστηκαν για το κατά πόσο «βαστιέται» η Naomi, ενώ διπλή χαρά πήραν οι Ρώσοι, που ένα δικό τους παιδί, ο μεγιστάνας Vladislav Doronin, χαίρεται τούτο το κορμί!

Πάντως, το λαϊκό άσμα της Ρίτας Σακελαρίου που λέει ότι οι 40αρες ίσον με δύο 20άρες βρήκε ξανά την πρακτική εφαρμογή του...

http://www.star.gr/index.php

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου