Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Χορευταρού καλεσμένη έφερε τα πάνω κάτω σε γάμο
Για γέλια και για κλάματα κατάντησε το γάμο ενός νιόπαντρου ζευγαριού, μια καλεσμένη που χόρευε ασταμάτητα.

Που να ήξερε το νιόπαντρο ζευγάρι όταν ετοίμαζε τα προσκλητήρια του γάμου ότι δεν έπρεπε να φωνάξει την  συγκεκριμένη καλεσμένη.

Όπως θα παρακολουθήσετε στο βίντεο, η κυρία με το κόκκινο φόρεμα ή το έχει «τσούξει» λιγάκι, ή μάλλον περνάει πολύ καλά στο γάμο, γιατί δεν εξηγείται αλλιώς η τόση χαρά της!

Η γυναίκα, χορεύει σε τσακίρ κέφι μόνη της χωρίς να υπολογίζει κανέναν τριγύρω, και αρπάζει κάποια στιγμή τον γαμπρό που χορεύει με την νύφη, έτσι για να μην νιώθει… «μοναξιά»! Αφού τον σέρνει για κάποια δευτερόλεπτα στον ξέφρενο χορό της, ο γαμπρός καταφέρνει να της ξεφύγει!


Η νύφη όπως είναι φυσικό, όλη την ώρα «βράζει» στο κακό της. Εμ να της κλέψει την παράσταση εμ να της κλέψει και τον γαμπρό;

Η «περιπέτεια» της νύφης όμως δεν σταματά εδώ, αφού η καλεσμένη έχει άλλα σχέδια! Ως άλλη Κομανέτσι, αρπάζει την κολώνα που στήριζε τη σκηνή και καταφέρνει να την γκρεμίσει ολόκληρη, ρίχνοντας την πάνω σε γαμπρό, νύφη και καλεσμένους!

Τουλάχιστον η νύφη κατά κάποιον τρόπο κατάφερε να… «κλέψει» την παράσταση αφού στο τέλος όλοι έτρεχαν να φροντίσουν τα τραύματα της..!

Όσο για το γάμο; αυτός θα μείνει αξέχαστος σε όλους και περισσότερο στη νύφη.


Δείτε το ξεκαρδιστικό βίντεο…

http://www.star.gr/index.php?ID=ellada_kosmos&Rec_ID=62046

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου