Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

Από το στρατόπεδο, στην... πασαρέλα! 


Θεωρείτε ότι μπορεί να συνδυαστεί ένα «καυτό» μπικίνι με μία στρατιωτική στολή; Oι 12 ποντες γόβες με αρβύλες, ή ένα στέμμα ομορφιάς με ένα όπλο κυριολεκτικά επ’ ώμου;

Η απάντηση είναι ότι και βέβαια μπορεί. Αντιπροσωπευτικό παράδειγμα η Katrina Hodge, γνωστή στην Μεγάλη Βρετανία και ως «Barbie Κομάντο»! Η Hodge εργάζεται ως αξιωματικός του Βρετανικού στρατού, όμως αυτό δεν την εμπόδισε να λάβει μέρος στα καλλιστεία και μάλιστα να κερδίσει την προτίμηση κοινού και κριτικής επιτροπής, κερδίζοντας τον τίτλο της Μις Αγγλία!

Η 23χρονη Hodge ανακηρύχθηκε ως η πιο όμορφη Βρετανίδα για το 2009. Για έναν χρόνο έκανε ένα μικρό «διάλειμμα», αλλά τώρα ήλθε η ώρα να επιστρέψει στα καθήκοντά της και να παραδώσει το  «στέμμα» της στην καινούρια νικήτρια του διαγωνισμού, Jessica Linkey. «Είμαι το τυπικό κορίτσι του στρατού, αυτή είναι η δουλειά μου», δηλώνει το μοντέλο και… στρατιωτικός (!), επιβεβαιώνοντας τους ισχυρισμούς ότι παρέμεινε προσγειωμένη, παρά το γεγονός πως στέφθηκε βασίλισσα της ομορφιάς.

Η Katrina, εκτός από την ομορφιά της, έχει βραβευτεί και για το θάρρος της καθώς κέρδισε το παράσημο ανδρείας, το 2005 ενώ υπηρετούσε στο Ιράκ. Η στρατιώτης-καλλονή, δήλωσε ότι πέρασε υπέροχα το χρόνο της άδειάς της, όμως είχε σκοπό να επιστρέψει στα πεδία των μαχών.


Εκτός από όλες αυτές τις υποχρεώσεις, η Katrina είναι και σύζυγος! Τον περασμένο Αύγουστο παντρεύτηκε τον Neil Simpson, 30 ετών, μηχανικό αεροσκαφών. Μωρε μπράβο...
http://www.star.gr/index.php?ID=life_style&Rec_ID=62396

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου