Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010


Χάθηκε το νυφικό της Καλομοίρας
Λίγες ώρες απέμειναν για το γάμο της Καλομοίρας Σαράντη με τον αγαπημένο της Γιώργο Μπούσαλη.

Την τελευταία της ημέρα ως «ελεύθερη» η Καλομοίρα την πέρασε παρέα με τους συγγενείς και τους φίλους της, για τους οποίους στήθηκε ένα τρικούβερτο γλέντι, το οποίο θεωρήθηκε και σαν τελική πρόβα γάμου, όπως έγραψε η Καλομοίρα στο twitter της. Όπως αναφέρουν όσοι βρίσκονται στο πλευρό του ζευγαριού και οι δύο δείχνουν πιο ερωτευμένοι από ποτέ. Ο Γιώργος δεν σταματά να λέει σε όλον τον κόσμο ότι παντρεύεται την πιο όμορφη γυναίκα του κόσμου.

Οσο για την ίδια την τραγουδίστρια, δηλώνει πιο ευτυχισμένη από ποτέ, παρά το «θρίλερ» που διαδραματίστηκε τις τελευταίες ημέρες με το νυφικό της. Η δημιουργία με την οποία θα εμφανιστεί η Καλομοίρα στην πιο όμορφη ημέρα της ζωής της έφθασε στα χέρια της πριν από λίγες ώρες. Αν και έπρεπε να έχει παραλάβει το νυφικό της εδώ και αρκετές ημέρες, αυτό ξεκίνησε από το Λονδίνο όπου ράφτηκε, όμως αντί να φθάσει στις ΗΠΑ, πήγε στο Παρίσι, μετά στη Νέα Υόρκη και στο τέλος έφθασε στο Long Island. Αγνωστοι παραμένουν οι λόγοι που το νυφικό... χάθηκε στη διαδρομή, αφού όμως έφτασε, όλα εντάξει.  

Τελικά, τέλος καλό, όλα καλά για το Καλομοιράκι που δεν έμεινε χωρίς νυφικό τελευταία στιγμή. Τα βλέμματα όλων τώρα είναι στραμμένα στην ελληνορθόδοξη εκκλησία του Αγίου Παύλου, όπου θα τελεστεί το μυστήριο του γάμου της Καλομοίρας και του Γιώργου. Δείτε στο βίντεο όλα τα τελευταία νέα, όπως μεταδόθηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star από την απεσταλμένη του καναλιού στη Νέα Υόρκη...

http://www.star.gr/index.php?ID=life_style&Rec_ID=61664

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου