Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

Ενδεχόμενη ανταλλαγή Τρεζεγκέ με Κυργιάκο

 
Η αγγλική εφημερίδα Daily Mail υποστηρίζει πως η Γιουβέντους προκειμένου να αποκτήσει τις υπηρεσίες του Σωτήρη Κυργιάκου, σκέφτεται το ενδεχόμενο να παραχωρήσει τον Νταβίντ Τρεζεγκέ στη Λίαγγλική εφημερίδα Daily Mail υποστηρίζει πως η Γιουβέντους προκειμένου να αποκτήσει τις υπηρεσίες του Σωτήρη Κυργιάκου, σκέφτεται το ενδεχόμενο να παραχωρήσει τον Νταβίντ Τρεζεγκέ στη Λίβερπουλ.
Ένα διόλου απίθανο σενάριο φέρνει στο φως της δημοσιότητας η Daily Mail. Η αγγλική εφημερίδα υποστηρίζει πως η Γιουβέντους προκειμένου να αποκτήσει τις υπηρεσίες του Σωτήρη Κυργιάκου, σκέφτεται το ενδεχόμενο να παραχωρήσει τον Νταβίντ Τρεζεγκέ στη Λίβερπουλ.
Στη Γιουβέντους ψάχνουν με εντατικούς ρυθμούς τις τελευταίες μέρες για την εύρεση άλλης μιας λύσης στην αμυντική τους γραμμή και ο Έλληνας αμυντικός μοιάζει ως μια ιδανική περίπτωση. Παρόλα αυτά, ο σύλλογος της Premier League έχει θέσει τα 3 εκατομμύρια ευρώ ως τιμή εκκίνησης για την απόκτησή του.
Η Γιουβέντους θέλει τον Κυργιάκο, αλλά δεν μπορεί να διαθέσει το παραπάνω ποσό. Έτσι, μια λύση θα ήταν να δοθεί -εφόσον θέλει η Λίβερπουλ- ο Τρεζεγκέ ως αντάλλαγμα. Ο Γάλλος επιθετικός δεν υπολογίζεται από τον Τζίζτι Ντελ Νέρι και πιθανότατα και ο ίδιος θα ήθελε να δοκιμάσει κάπου αλλού τις δυνάμεις του.
Επομένως, το σενάριο της ανταλλαγής μοιάζει να βολεύει όλες τις πλευρές, οι οποίες όμως θα πρέπει να βιαστούν με το τέλος της μεταγραφικής περιόδου να πλησιάζει.

http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1857970

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου