Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

Δερμιτζάκης: «Μετράει η πίστη και όχι το μπάτζετ»
Με στόχο την υπεράσπιση του 1-0 του αγώνα της Τούμπας και τη «χρυσοφόρο» πρόκριση στους ομίλους του Europa League παρατάσσεται σήμερα στις 21.45 στο «Σουκρού Σαράτσογλου» ο ΠΑΟΚ απέναντι στη Φενέρμπαχτσε.

Στο «δικέφαλο του βορρά» υπάρχει και πάθος και πίστη για την πρόκριση, όπως άλλωστε σημείωσε και ο προπονητής της ομάδας, Παύλος Δερμιτζάκης, στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ σημείωσε ότι θα είναι ένας δύσκολος αγώνας αλλά η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει πίστη για το αποτέλεσμα: «Υπάρχει πάθος στην ομάδα για την πρόκριση. Αυτό που μετράει είναι η πίστη σε αυτή και όχι το μπάτζετ».

Ο ΠΑΟΚ θέλει να εκμεταλλευτεί την κακή κατάσταση στην οποία βρίσκεται η τούρκικη ομάδα. Συμπαραστάτες στην προσπάθεια του ΠΑΟΚ θα είναι και 2.500 Έλληνες οι οποίοι θα βρεθούν στην Κωνσταντινούπολη για να «σπρώξουν» την ελληνική ομάδα στην πρόκριση.

Ο Έλληνας τεχνικός του «Δικεφάλου του Βορρά», Παύλος Δερμιτζάκης, σκέφτεται να παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1 και τους Κρέσιτς, Μπουσαϊντό, Κοντρέρας, Μαλεζά, Λίνο, Σορλέν, Γκαρσία, Σαλπιγγίδη, Φωτάκη, Βιεϊρίνια και Μουσλίμοβιτς.

Διαιτητής της αποψινής αναμέτρησης θα είναι ο Ιταλός Πάολο Ταλιαβέντο.

Ένταση στην Πόλη


Μια πρώτη γεύση από το καυτό κλίμα που θα αντιμετωπίσει το βράδυ στο «Σουκρού Σαράτσογλου» πήρε ο ΠΑΟΚ.

Περίπου 200 οπαδοί της Φενέρμπαχτσε συγκεντρώθηκαν το βράδυ της Τετάρτηςέξω από το ξενοδοχείο όπου έχουν καταλύσει οπαδοί του ΠΑΟΚ που ταξίδεψαν με το τσάρτερ της αποστολής. Οι Τούρκοι οπαδοί φώναζαν συνθήματα υπέρ της Φενέρ και κατά του ΠΑΟΚ και της Ελλάδας. Οι φίλοι του ΠΑΟΚ συγκεντρώθηκαν μέσα στο ξενοδοχείο, για να αποφευχθούν ένταση και επεισόδια αλλά ζήτησαν από τη διέυθυνση του ξενοδοχείου να πάρει μέτρα όταν είδαν ότι οι Τούρκοι επέμεναν.

Οι αστυνομικές δυνάμεις επενέβησαν λίγο μετά και απομάκρυναν από το σημείο τους Τούρκους οπαδούς οι οποίοι, πάντως, δεν δημιούργησαν έκτροπα και περιορίστηκαν στα συνθήματα.

http://www.star.gr/index.php?ID=sports&Rec_ID=57478

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου