Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

Δεν τα κατάφερε τελικά η Άννα στα Μις Υφήλιος

Παρά την αισιοδοξία της ίδιας και κυρίως της αδελφής της Τέα, που την έβλεπαν στην τελική πεντάδα του διαγωνισμού ομορφιάς Μις Υφήλιος, τελικά η Σταρ Ελλάς, Άννα Πρέλεβιτς δεν κατάφερε να ξεχωρίσει.

Στον μεγάλο τελικό που έγινε τη Δευτέρα στο Λας Βέγκας, το στέμμα το πήρε η Μις Μεξικό, Jimena Navarrete, η οποία κατάφερε να ξεχωρίσει ανάμεσα σε 88 καλλονές από όλον τον κόσμο.

Η 22χρονη, μελαχρινή κούκλα από την Γουαδαλαχάρα, φορώντας μία κατακόκκινη τουαλέτα, ξέσπασε σε κλάματα μόλις ανακοινώθηκε ότι είναι η νέα Μις Υφήλιος!

Και μη νομίζετε ότι η νεαρή Λατίνα πήρε το στέμμα κι αυτό ήταν όλο. Όοοοχι!!!! Ο τίτλος της Μις Υφήλιος περιλαμβάνει έναν μισθό, το ύψος του οποίου δεν έχει αποκαλυφθεί, ένα super

χλιδάτο διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη με όλα τα έξοδα διαβίωσης πληρωμένα και ένα στέμμα τίγκα στο διαμάντι.

Ακόμα για ένα χρόνο η Jimena Navarrete θα μπορεί να επιλέγει τα καλύτερα ρούχα επώνυμων σχεδιαστών χωρίς να δίνει μία, θα έχει δωρεάν για ένα χρόνο όλα τα προϊόντα μακιγιάζ και περιποίησης μαλλιών που θα χρειαστεί και το καλύτερο από όλα; Θα πάρει μια υποτροφία για να παρακολουθήσει μαθήματα στην Ακαδημία Κινηματογράφου της Νέας Υόρκης για ένα χρόνο.

Στην πρώτη πεντάδα των πιο όμορφων γυναικών του κόσμου βρέθηκαν η Μις Τζαμάικα που ήταν η πρώτη αναπληρωματική Μις Υφήλιος, η Μις Αυστραλία που αναδείχθηκε και η πιο συμπαθής από όλες τις διαγωνιζόμενες, και η Μις Φιλιππίνες.

Τον τίτλο της Μις Φωτογένεια πήρε η Μις Ταϊλάνδη, η οποία κέρδισε και το ειδικό βραβείο για την καλύτερη παραδοσιακή στολή.

Όσο για την Άννα, μπορεί να μην μπήκε στην τελική δεκαπεντάδα, όμως δηλώνει ευτυχισμένη που κατάφερε να ζήσει αυτήν την ξεχωριστή εμπειρία.

http://www.star.gr/index.php?ID=life_style

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου