Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

Την τελευταία του πνοή σε πίστα μοτοκρός άφησε 44χρονος


Η αγάπη του για τη μοτοσικλέτα και για το μοτοκρός, στοίχισε... τη ζωή σε ένα 44χρονο από τα Χανιά πατέρα 2 παιδιών.

Ο 44χρονος άφησε το απόγευμα της Τετάρτης την τελευταία του πνοή στην πίστα μοτοκρός στο Βατόλακκο, κατά τη διάρκεια της προπόνησή του.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομικής διεύθυνσης Χανίων, ο 44χρονος έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας που οδηγούσε, εξετράπη της πορείας του και κατά την πτώση του στο έδαφος τραυματίστηκε θανάσιμα.

Τη στιγμή που συνέβη το μοιραίο για τον άτυχο άνδρα, μπροστά ήταν τα δύο του παιδιά, που συνήθιζε να τα παίρνει μαζί του σε κάθε προπόνηση.

Οι φωνές των παιδιών αναστάτωσαν τον ιδιοκτήτη ενός χωραφιού που βρισκόταν εκείνη την ώρα λίγα μέτρα μακρύτερα, έσπευσε στο σημείο και είδε ότι ο άνδρας ήταν ακόμη ζωντανός.

Παρά το γεγονός ότι ειδοποιήθηκε και έσπευσε ασθενοφόρο του τομέα Χανίων του ΕΚΑΒ, δεν πρόλαβε να κάνει κάτι, καθώς, λίγες στιγμές αργότερα, ο μοτοσικλετιστής άφηνε την τελευταία του πνοή, πιθανότατα λόγω εσωτερικής αιμορραγίας.

Ο 44χρονος φορούσε τον εξοπλισμό που προβλέπεται.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια που οδήγησαν στο δυστύχημα στην πίστα του Βατόλακκου διενεργείται από το αστυνομικό τμήμα Αλικιανού.
http://sarotiko.blogspot.com/2010/08/44_26.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου