Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

«Μίλησαν» τα όπλα σε συμπλοκή στο Ηράκλειο

Οι σφαίρες έπεφταν σαν χαλάζι το απόγευμα, στο 5ο χιλιόμετρο της εθνικής οδου Ηρακλείου-Μοιρών, μεταξύ τεσσάρων ή πέντε ανδρών, ένας εκ των οποίων τραυματίστηκε πολύ σοβαρά και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Βενιζελείου.
Το θύμα, 53χρονών κατάγεται από τα Ανώγεια ενώ οι φερόμενοι ως δράστες από την περιοχή του Μυλοποτάμου και έχουν απασχολήσει και άλλη φορά την Αστυνομία και τη Δικαιοσύνη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 24χρονος Π.Σ. από τα Ανώγεια, πήγε να παραλάβει το αυτοκίνητο του από το συνεργείο, όπου συνάντησε ένα άτομο με το οποίο έχει προσωπικές διαφορές και μάλιστα είχαν συμβεί μεταξύ τους διάφορα επεισόδια τα οποία είχαν κρατηθεί μακριά από την αστυνομία. Ο 24χρονος δέχτηκε απειλές και κάλεσε σε βοήθεια τον 53χρονο αδελφό του πατέρα του ο οποίος έφτασε εκεί οπλισμένος.
Καθώς έφευγαν δέχτηκαν καταιγισμό πυροβολισμών από καλάσνικοφ μέσα από ένα πολυτελές τζιπ με φιμέ τζάμια που ήταν σταθμευμένο σε παράδρομο της εθνικής. Θείος και γιός ανταπέδωσαν, βγήκαν από το αυτοκίνητο που είχε γίνει «κόσκινο» από τις σφαίρες και καλύφθηκαν πίσω από ένα σκαπτικό μηχάνημα.
Για αρκετά λεπτά της ώρας η περιοχή θύμιζε εμπόλεμη ζώνη από τις ριπές των όπλων που έκαναν κατοίκους και περαστικούς να τρέχουν για να μπουν στα σπίτια και στις επιχειρήσεις τους για να κρυφτούν προκειμένου να μην τραυματιστούν.
Ακόμη και οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ και του ΤΑΕ  που έφτασαν πρώτοι στο σημείο για να δουν τι συμβαίνει υποχρεώθηκαν να αναδιπλωθούν καθώς  οι οπλοφόροι πυροβολούσαν  χωρίς κανένα δισταγμό. Τελικά, όταν ακούστηκαν σειρήνες πολλών περιπολικών, οι επιβάτες του τζιπ, έσπευσαν να εξαφανιστούν. Σύμφωνα  πληροφορίες από την αστυνομία, το αυτοκίνητο ανήκει σε άτομο γνωστό στις αρχές και εικάζεται, λόγω και της διαφοράς που είχε με τον ανηψιό του θύματος, ότι είναι ένας εκ των δραστών.

http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=196021

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου