Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

Τους ετοιμάζει για βασικούς!


Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον σαββατιάτικο αγώνα με τον Ηρακλή, στην πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας για τη σεζόν 2010/11. Βασικούς σκέφτεται να χρησιμοποιήσει τον Μοϊσές Ουρτάδο και τον Νταβίντ Φουστέ ο Ερνέστο Βαλβέρδε κόντρα στους Θεσσαλονικείς.

Ο Ισπανός τεχνικός δεν έχει... ανοίξει τα χαρτιά του ενόψει της αναμέτρησης στο Καυτανζόγλειο, αφού κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης δοκίμασε ανακατεμένα σχήματα. Μάλιστα, σε κάποια στιγμή του προγράμματος ο 46χρονος προπονητής έβαλε με τους βασικούς τον Μάρκο Πάντελιτς, ο οποίος θεωρείται απίθανο να αγωνιστεί - αφού είναι ακόμα ανέτοιμος.

Όλα δείχνουν ότι η ενδεκάδα που αναμένεται να χρησιμοποιήσει ο Βαλβέρδε δεν θα έχει τεράστιες διαφορές από εκείνη που παρέταξε στον Βόλο. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Νικοπολίδης, μπροστά του θα βρίσκονται οι Τοροσίδης, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μοντέστο και Χολέμπας. Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Ντουντού με τον Ιμπαγάσα, έχοντας στα πλάγια τον Ρόμενταλ και τον Ριέρα. Μια θέση στην ενδεκάδα διεκδικούν ο Φουστέ και ο Μοϊσές, ενώ μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Μήτρογλου.

«Κουνάνε μαντήλι» ο Μαρέσκα και ο Όσκαρ

Εντός της ημέρας αναμένεται να λυθεί το συμβόλαιο του Έντσο Μαρέσκα με τον Ολυμπιακό. Η διαφορά ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι μικρή και οι Πειραιώτες φέρονται να δίνουν 900.000 ευρώ στον Ιταλό για να αποχωρήσει από την ομάδα.

Ωστόσο, η πλευρά του 30χρονου παίκτη δεν φαίνεται να πέφτει κάτω από το 1,2 εκατ. ευρώ. Δεν αποκλείεται, λοιπόν, η χρυσή τομή να βρεθεί κάπου στη μέση και ο Μαρέσκα να αποτελέσει παρελθόν από τους «ερυθρόλευκους».

Την ίδια ώρα, στην πόρτα της εξόδου φέρεται να βρίσκεται και ο Οσκαρ. Αυτή τη στιγμή δεν έχει υπάρξει ενδιαφέρον για τον Ισπανό μέσο, όμως ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή ζήτησε μια διορία δύο-τριών ημερών για να προτείνει σε άλλες ομάδες τον πελάτη του.

Μοϊσές: «Ολα είναι υπέροχα»

Ενθουσιασμένος που έγινε παίκτης του Ολυμπιακού εμφανίστηκε ο Μοϊσές Ουρτάδο, μιλώντας στη «SportDay». «Ελπίζω να πάνε όλα καλά», δήλωσε αρχικά ο 29χρονος μέσος και πρόσθεσε: «Μέχρι στιγμής όλα είναι υπέροχα. Το μέρος είναι πολύ όμορφο και δεν έχω κανένα παράπονο από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο, όμως, αυτή τη στιγμή».

Σήμερα το μεσημέρι (15:30) η ΠΑΕ Ολυμπιακός θα παρουσιάσει τα τέσσερα τελευταία αποκτήματα της ομάδας. Τον Νταβίντ Φουστέ, τον Κρίστιαν Νέμεθ, τον Μάρκο Πάντελιτς και τον Μοϊσές Ουρτάδο, με την παρουσίαση να γίνεται στα γραφεία της ΠΑΕ.

Πρόταση 9 εκατ. ευρώ για τρία χρόνια για τον κεντρικό χορηγό στη φανέλα του Ολυμπιακού έχει δεχθεί η διοίκηση του συλλόγου από την ΟΠΑΠ ΑΕ και για αυτό τον λόγο ο Σωκράτης Κομινάκης ήταν στα γραφεία της εταιρείας. Συγκεκριμένα, οι Πειραιώτες τον πρώτο χρόνο θα πάρουν 2,5 εκατ. ευρώ, τον δεύτερο 3 εκατ. ευρώ και τον τρίτο 3,5 εκατ. ευρώ. Εκτός των «ερυθρόλευκων», ο ΟΠΑΠ συζητά με τον ΠΑΟΚ, την ΑΕΚ και τον Άρη, οι οποίοι συγκυριακά δεν έχουν βρει κεντρικό χορηγό.

Το τυπικό της υπογραφής του Τάσου Παπάζογλου απομένει για να ολοκληρωθεί και η 14η μεταγραφή του Ολυμπιακού για το φετινό καλοκαίρι. Οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει σε όλα και οι «ερυθρόλευκοι» περιμένουν αύριο τον νεαρό αμυντικό για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.
sportfm
http://sarotiko.blogspot.com/2010/08/blog-post_5223.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου