Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

Συνετρίβη αεροσκάφος στο κέντρο του Σύδνεϋ

Συνετρίβη αεροσκάφος στο κέντρο του Σύδνεϋ
Τουλάχιστον δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν το πρωί της Τρίτης στο Σύδνεϋ της Αυστραλίας, όπου μικρό τουριστικό αεροσκάφος συνετρίβη και εξερράγη σε πολυσύχναστο δρόμο της πόλης.
Από θαύμα δεν υπήρξαν παραπάνω θύματα, καθώς το αεροπλάνο έπεσε δίπλα σε σχολείο της περιοχής. Δύο από τους μαθητές και τρεις ακόμα πολίτες υπέστησαν σοκ, ενώ ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί αν υπάρχουν και άλλα θύματα.

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας, Ρέι Κίνγκ, είπε ότι πέντε άνθρωποι, μεταξύ των οποίων και δύο μαθητές, υπέστησαν σοκ και χρειάστηκε να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, νεκροί είναι οι δύο επιβαίνοντες του αεροπλάνου.

Το μικρό αεροπλάνο έπεσε σε έναν πολυσύχναστο δρόμο της πόλης, χτύπησε σε μια κολόνα του ηλεκτρικού και κατόπιν τυλίχτηκε στις φλόγες. Ο οδηγός ενός αυτοκινήτου που μετέφερε παιδιά στο σχολείο κατάφερε να αποφύγει τη σύγκρουση με το αεροπλάνο.
Zougla.gr

http://www.faretra.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=253:2010-06-15-06-09-07&catid=45:2010-06-12-18-19-38&Itemid=90

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου