Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

Μια σφήκα αιτία τροχαίου με εκτεταμένες ζημιές!


Σκηνές από χολιγουντιανή υπερπαραγωγή εκτυλίχθηκαν μέρα- μεσημέρι στην Φιλιππιάδα της Πρέβεζας, εξ αιτίας μιας… σφήκας που τσίμπησε τον οδηγό ενός φορτηγού το οποίο βρισκόταν εν κινήσει με αποτέλεσμα να χάσει εντελώς τον έλεγχό του! Από τύχη και μόνο δεν υπήρξαν ανθρώπινα θύματα.
Δεκάδες αυτόπτες μάρτυρες έμειναν άναυδοι παρακολουθώντας την «τρελή» πορεία του φορτηγού που κινούνταν στην εθνική οδό Ιωαννίνων- Άρτας προκαλώντας «ντόμινο» καταστροφών! Αρχικά, έπεσε διαδοχικά σε ένα φορτηγό και ένα ΙΧ αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα στην άκρη του δρόμου. Αμέσως μετά, έκοψε σαν να ήταν από… βούτυρο τέσσερις στύλους της ΔΕΗ, οι οποίοι με τη σειρά τους σωριάστηκαν πάνω σε άλλα τρία σταθμευμένα οχήματα προκαλώντας τους μεγάλες φθορές!
Η ξέφρενη πορεία του φορτηγού συνεχίστηκε γκρεμίζοντας τη φωτεινή πινακίδα με τις τιμές πώλησης βενζίνης ενός πρατηρίου υγρών καυσίμων… Στη συνέχεια, «ξήλωσε» ολόκληρη την πρόσοψη του πρατηρίου, παρέσυρε άλλο ένα σταθμευμένο ΙΧ και σταμάτησε πέφτοντας πάνω στο –ευτυχώς κενό από καύσιμα- φορτηγάκι διανομής του πρατηρίου!
Ο οδηγός του φορτηγού που εκτελούσε χωματουργικές εργασίες, βρέθηκε στην καμπίνα με χαμένες τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Φιλιππιάδας, όπου διαπιστώθηκε ότι είχε υποστεί αλλεργικό σοκ από το τσίμπημα της σφήκας! Μάλιστα, επειδή η κατάστασή του κρίθηκε σοβαρή, διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Άρτας όπου νοσηλεύεται.
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
http://diogenis-press.blogspot.com/2010/06/blog-post_657.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου