Σάββατο 19 Ιουνίου 2010

Μύκονος: Ασύλληπτος ο δολοφόνος του επιχειρηματία!



Η είδηση ότι πέθανε αβοήθητος ενώ έκανε ψαροντούφεκο, χτυπημένος από σκάφος, συγκλονίζει το νησί.
Ο 41χρονος που ασχολείται χρόνια με τον κλάδο του τουρισμού και μάλιστα έχει ένα απ΄ τα πιο γνωστά ξενοδοχεία της Μυκόνου, ήταν αγαπητός σε όλους. Λάτρευε το ψαροντούφεκο και περνούσε ώρες ολόκληρες κάτω από το νερό, για να χαλαρώσει από τις εξαντλητικές ασχολίες της μέρας.
Την περασμένη Πέμπτη (17/06/2010), η αγάπη του για τη θάλασσα, στάθηκε μοιραία. Ένα σκάφος πέρασε από πάνω του και τον τραυμάτισε σοβαρά στο κεφάλι. Οι γιατροί λένε ότι ενδεχομένως να είχε σωθεί, αν ο χειριστής του σκάφους είχε σταματήσει να τον βοηθήσει. Αντί γι' αυτό, ανέπτυξε ταχύτητα και τον εγκατέλειψε μεσοπέλαγα να αιμορραγεί!
Οι αρχές εξακολουθούν να χτενίζουν την περιοχή, ελέγχοντας σκάφη, για να εντοπίσουν τον ασυνείδητο που σκότωσε, τον χαμογελαστό επιχειρηματία.
Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει άνθρωπος που είδε ένα σκάφος να κινείται στην περιοχή του δυστυχήματος και έχει δώσει πλήρη περιγραφή στις Αρχές.
Για την ώρα πάντως ο δράστης παραμένει ασύλληπτος, την ώρα που η υπόθεση αποτελεί κεντρικό θέμα συζήτησης στο νησί και όχι μόνο.

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=31277&catid=6\\\

http://filoksenos.blogspot.com/2010/06/blog-post_2651.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου