Τρίτη 15 Ιουνίου 2010


Σκληρό χτύπημα στα οργανωμένα κυκλώματα πορνείας
Σκληρό χτύπημα στα οργανωμένα κυκλώματα πορνείας

Σκληρό χτύπημα στα οργανωμένα κυκλώματα πορνείας-«κούριερ», μέσω Internet, κατάφερε το Τμήμα Ηθών της Ασφάλειας Αττικής. Αστυνομικοί της Ασφάλειας κατάφεραν να παγιδέψουν και τελικά να συλλάβουν τρία ροζ «κουνελάκια», τα οποία χάριζαν σε... ανοιχτοχέρηδες επιχειρηματίες μαγικές βραδιές με τα κορμιά τους.

Οι δύο νεαρές Ρωσίδες και μία κοπέλα από τη Λετονία διαφήμιζαν τα κάλλη τους σε ιστοσελίδες με πορνό βίντεο, τονίζοντας μάλιστα στις λεζάντες που συνόδευαν τις καυτές φωτογραφίες τους πως έχουν τη δυνατότητα να ταξιδέψουν σε οποιαδήποτε μέρος της Ευρώπης, με την προϋπόθεση να πληρωθούν τα έξοδα του ταξιδιού και η διαμονή τους.

Αστυνομικός του Τμήματος Ηθών εντόπισε τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα και επικοινωνώντας με τους τηλεφωνικούς αριθμούς που ήταν αναρτημένοι στο σάιτ, εμφανίστηκε ως επιχειρηματίας ο οποίος είναι διατεθειμένος να πληρώσει αρκετά ευρώ προκειμένου να περάσει μαγικές και αισθησιακές βραδιές στις αγκάλες των αιθέριων υπάρξεων από τη Ρωσία και τη Λετονία.

Οι κοπέλες δεν ήθελαν και πολλά για να πειστούν πως ο Ελληνας επιχειρηματίας, παρά την οικονομική κρίση που πλήττει τη χώρα, ήταν διατεθειμένος να τις «χρυσώσει», στην περίπτωση που έμενε ευχαριστημένος από την ερωτική εμπειρία που θα του χάριζαν.
Ηλθαν στην Ελλάδα και κατέλυσαν σε ξενοδοχείο πολυτελείας στο κέντρο των Αθηνών, όπου περίμεναν την εμφάνιση του επιχειρηματία, ο οποίος μάλιστα αποδείχτηκε «Αγγλος» στο ραντεβού του.

Τελικά, ο αριστοκρατικός κύριος που περίμεναν τους διέψευσε όταν είδαν να... φιγουράρουν στα χέρια τους «βραχιόλια» - όχι, βέβαια, από καθαρό χρυσό, αλλά από καθαρό μείγμα ατσαλιού και σιδήρου που χρησιμοποιείται για την κατασκευή χειροπεδών! Τότε κατάλαβαν πως είχαν πέσει στα δίχτυα της Ασφάλειας Αττικής, που αποδεικνύεται τα τελευταία χρόνια σκληρός διώκτης των οργανωμένων κυκλωμάτων προώθησης γυναικών ανά την Ευρώπη.

Στην κατοχή των τριών γυναικών βρέθηκε και κατασχέθηκε το ποσό των 5.650 ευρώ, ηλεκτρονικές διευθύνσεις, αλλά και τηλέφωνα πελατών τους από τη Γηραιά ήπειρο, καθώς και τηλέφωνα διαφόρων ξενοδοχείων όπου έδιναν οι συγκεκριμένες κοπέλες τα αμαρτωλά ραντεβού τους.

http://www.madata.gr/epikairotita/social/66287.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου