Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

Οι περιφερειακές και δημοτικές εκλογές του 2010…


και γιατί όχι και οι βουλευτικές θα σηματοδοτήσουν την πορεία της Ελλάδας μέσα στην Ευρώπη και στη διεθνή σκηνή!
Από τον Δρ  Αναστάσιο Κουτσούκο
http://www.koutsoukos-anastasios.gr/
Η Ελλάδα έχει μέλλον και προοπτική… αν προωθηθούν στα ψηφοδέλτια νέα έντιμα και ικανά πρόσωπα! Το Πασοκ πρέπει να δείξει και το κοινωνικό του πρόσωπο!
Η περιφέρεια της Αθήνας, μπορεί και πρέπει να αλλάξει πρόσωπο. Οι εκλογές να γίνουν με…
 νέους και ενημερωμένους εκλογικούς καταλόγους.
Εκλογές μετά τις 28 Οκτώβρη 2010 θα είναι εναντίον του Πασοκ.
Να ψηφιστεί το «νομοσχέδιο για υπερχρεωμένα πρόσωπα και νοικοκυριά», η «Νέα Σεισάχθεια», εδώ και τώρα, που θα δώσει σαρωτική την νίκη στο Πασοκ στις επικείμενες εκλογές! Ανάπτυξη και επενδύσεις, εδώ και τώρα!
Το εκλογικό σώμα είναι δυσαρεστημένο με τις κωλυσιεργίες μερικών υπουργών, αλλά μπορεί να αντιστραφεί το κλίμα με σαρωτικό ανασχηματισμό! Ταχύτερες αλλαγές στην οικονομία, παιδεία, υγεία, ασφάλιση, καθημερινότητα, κοινωνική δικαιοσύνη επιβάλλονται, εδώ και τώρα!
Η Ελλάδα και η οικονομική κρίση. Γνωρίζουμε τη δύσκολη συγκυρία μέσα στην οποία βρέθηκε η Ελλάδα από τους άσκοπους χειρισμούς της κ. Μέρκελ. Η Ελλάδα βρίσκεται στο επίκεντρο της διεθνούς συζήτησης. Το «κατάφερε» και αυτό η Ν.Δ. Η κρίση χτύπησε την Ελλάδα λόγω δικών μας λαθών και κακοδιαχείρισης. Αυτό μας έχει κάνει ευάλωτους, αλλά υπάρχουν λύσεις. Η κρίση αυτή εξαιτίας της οποίας δοκιμάζεται ο Έλληνας πολίτης, δεν προήλθε από το πουθενά. Είναι το αποτέλεσμα αφενός των εγκληματικών πολιτικών της ΝΔ που μας οδήγησαν στο χείλος του γκρεμού. Αφετέρου, η χώρα μας είναι παράλληλα θύμα κερδοσκοπικών επιθέσεων από τις πανίσχυρες διεθνείς αγορές που αφέθηκαν ασύδοτες παρά τη ζημιά που προκάλεσαν πριν μόλις 1,5 χρόνο με την πρόκληση της διεθνούς κρίσης και που έπρεπε να έχει οδηγήσει στη λήψη μέτρων για τον έλεγχό τους και τον περιορισμό της ισχύος τους. Κάνουμε τριπλή προσπάθεια: Πρώτιστο καθήκον μας στις συνθήκες αυτές είναι να σώσουμε την οικονομία, να μειώσουμε το χρέος, επιδιώκοντας κάθε φορά τις πιο δίκαιες λύσεις, τις λύσεις που προστατεύουν στο μέτρο του δυνατού τους ασθενέστερους και τη μεσαία τάξη. Αυτή είναι η σταθερή πυξίδα σε κάθε μας βήμα. Θα προχωρήσουμε δυναμικά και με ψηλά το κεφάλι! Οι τραπεζίτες και οι ολιγάρχες πρέπει να μπουν στη θέση τους.
Το μεγαλύτερο πρόβλημα της Ελλάδας σήμερα. Αυτή τη στιγμή οι Έλληνες πολίτες αντιμετωπίζουν ένα μεγάλο εσωτερικό πρόβλημα, είναι οι τραπεζίτες. Ενώ ο κ. Ομπάμα έβαλε στη θέση τους τραπεζίτες, στη χώρα μας οι τραπεζίτες είναι οι «αόρατοι δικτάτορες». Η νέα Σεισάχθεια …. αργεί πολύ…!! Οι πολίτες αυτοκτονούν! Το νομοσχέδιο για τους δανειολήπτες, που θα έσωνε το Πασοκ από την πλήρη κατάρρευση, είναι σκοπίμως στα συρτάρια των υπουργών και στα «αζήτητα»! Το πιο σημαντικό νομοσχέδιο… σκοπίμως αργεί! Μόνο με αυτό το νομοσχέδιο, που αφορά δέκα εκατομμύρια πολίτες, θα μπορούσε να διασώσει το Πασοκ το δημοκρατικό προφίλ του και να σαρώσει στις επικείμενες εκλογές! Κάποιοι μέσα και έξω από την Κυβέρνηση «ροκανίζουν» σκοπίμως, την καρέκλα του κ. Γιώργου Παπανδρέου, που αν συνεχιστεί θα έχει το «άδοξο τέλος» του προκατόχου του!
Σήμερα η Σύγχρονη μορφή δουλείας ανθεί στην Ελλάδα, αλλά κανείς δεν τολμάει να αντισταθεί! Δέκα εκατομμύρια Έλληνες πολίτες είναι δούλοι σε δέκα μόνο τραπεζίτες! Να γίνει αυτόματη ενοποίηση όλων των δάνειων που έχει ο κάθε πολίτης σε διάφορες τράπεζες, (άσχετα αν είναι στον Τειρεσία ή έχει δικαστική εντολή) σε ένα σε μία μόνο τράπεζα και μείωση της δόσης τουλάχιστον στο ένα τρίτο της σημερινής, που δεν ξεπερνά το ένα τρίτο του μηνιαίου μισθού του κάθε πολίτη!!. Το μέτρο αυτό θα συμβάλει τα μέγιστα στην αποσυμφόρηση των δανειοληπτών και στην παύση της συνεχούς νέας δανειοδότησης για να ξεπληρώσουν τις υπέρογκες μηνιαίες δόσεις. Επειδή ο κάθε πολίτης έχει μεγάλες μηνιαίες δόσεις αναγκάζεται να ξαναδανειστεί από άλλη τράπεζα για να καλύψει τα προηγούμενα…και πάλι ξαναγυρίζει ξαναδανείζεται και πέφτει σε ένα φαύλο κύκλο!! Στη συνέχεια εγγυάται ο συγγενής του, αρχίζουν οι υποθήκες και στο τέλος κατάσχεται το σπίτι. Στο τέλος έρχεται η υποδούλωση – σκλαβιά και τέλος η αυτοκτονία!.
Η Αμερικάνικη Επανάσταση απελευθέρωσε από τη δουλεία τους Αμερικάνους πολίτες. Η Ελληνική κυβέρνηση πότε θα απελευθερώσει τους πολίτες από τη δουλεία στους τραπεζίτες. Το σχέδιο σκλαβοποίησης του συνόλου των πολιτών στους ολιγάρχες, τραπεζίτες, φεουδάρχες, είναι σε πλήρη εξέλιξη! Επιτέλους, σώστε τον κοσμάκη από την αυτοκτονία! Λευτεριά στους νεο-σκλάβους υπερχρεωμένους δανειολήπτες, εδώ και τώρα!! Το « μέλλον άδηλον εστί!
Η Ελλάδα μπορεί, οι Περιφέρειες μπορούν, οι Δήμοι μπορούν να φέρουν την πραγματική αλλαγή!
Ας βαδίσουμε με ψηλά το κεφάλι προς το μέλλον!

http://www.politicsonline.gr/2010/06/%ce%bf%ce%b9-%cf%80%ce%b5%cf%81%ce%b9%cf%86%ce%b5%cf%81%ce%b5%ce%b9%ce%b1%ce%ba%ce%ad%cf%82-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%b4%ce%b7%ce%bc%ce%bf%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ad%cf%82-%ce%b5%ce%ba%ce%bb%ce%bf%ce%b3/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου