Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

Νικηφόρο ξεκίνημα για τους Ιάπωνες


Ιαπωνία  1  -  0 Καμερούν
Γκολ:39΄Χοντα
Σε ένα αρκετά δυνατό ματς με τις βουβουζέλες να κυριαρχούν στις εξέδρες ,η Ιαπωνία έκανε την έκπληξη και επικράτησε με 1-0 του Καμερούν  με γκολ του Χόντα στο 39΄.
Το πρώτο ημίχρονο ήταν φτωχό από πλευράς φάσεων και   οι Καμερουνέζοι είχαν την κατοχή της μπάλας όμως δεν μπορούσαν να βρουν τρόπο να μπούν στην περιοχή των Γιαπωνέζων. Οι Ασιάτες ανέβασαν στροφές στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου και πήραν αυτοί τον έλεγχο στο κέντρο. Η προσπάθεια τους απέδωσε καρπούς στο 39ο λεπτό με τον Χόντα ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το κενό της άμυνας των Αφρικανών και με πλασέ έγραψε το 1-0 για τους «Μπλε Σαμουράι».Αυτο ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.
Κατά τη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου οι Καμερουνεζοι είχαν κλείσει τους Γιαπωνέζους στη περιοχή τους και προσπαθούσαν με κάποιες επιθέσεις  να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ. Στο 49ο λεπτό έχασαν μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσουν όταν από την υπέροχη πάσα του Ετό ο Τσούπο-Μότινγκ πλάσαρε , η μπάλα πήρε φάλτσα και κατέληξε άουτ , στο 85’ το δυνατό σουτ του Μπία κατέληξε στο δοκάρι του Καβασίμα. Οι Γιαπωνέζοι θα μπορούσαν να διπλασιάσουν τα τέρματα τους αλλά το μακρινό σουτ του Χασέμπε στο 82’,  απόκρουσε εντυπωσιακά ο ΣουλεΪμαν .
Οι «Αδάμαστοι» δεν μπόρεσαν να ισοφαρίσουν τελικά κι έτσι οι Ασιάτες κατάφεραν να πάρουν μεγάλη νίκη με 3 υπερπολύτιμους  βαθμούς για τη συνέχεια.

http://www.infoblog.gr/?p=7761

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου