Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Επτά σημεία αντίδρασης των «πρασίνων» Παναθηναϊκός: Πάει στην UEFA και καταθέτει πρόταση μομφής κατά Μαρινάκη


Ο Παναθηναϊκός στέλνει (μέσω της ΕΠΟ) στην UEFA φάκελο που θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και οπτικοακουστικό υλικό των γεγονότων του σαββατιάτικου ντέρμπι, όπως αποφάσισε το ΔΣ της ΠΑΕ σε έκτακτη συνεδρίασή του του. Παράλληλα, θα κατατεθεί στη Σούπερ Λίγκα πρόταση μομφής κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη, την πρόσκληση του οποίου για συνάντηση κορυφής, προκειμένου να πέσουν οι τόνοι, απέρριψε η “πράσινη” ΠΑΕ. Με δήλωσή του ο Γιάννης Βαρδινογιάννης έκανε λόγο για «φαρσοκωμωδία»
Ο Δημήτρης Γόντικας, πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής του Παναθηναϊκού, κάλεσε τον κόσμο να γεμίσει το Σάββατο το ΟΑΚΑ (με τον Ατρόμητο) και να στηρίξει τους παίκτες, για τους οποίους τόνισε ότι είναι οι “ηθικοί νικητές του ντέρμπι”, ενώ παρέθεσε τις επτά θέσεις στις οποίες συμφώνησαν τα μέλη του ΔΣ  (από το οποίο απουσίαζαν και πάλι Ανδρέας Βγενόπουλος και Νικόλας Πατέρας). Παράλληλα, απέρριψε την πρόσκληση του προέδρου του Ολυμπιακού για συνάντηση κορυφής, ενώ υπογράμμισε ότι θα υπάρξει επίσημη απάντηση με ανακοίνωση της ΠΑΕ.
Τα “7 σημεία αντίδρασης” στα οποία συμφώνησαν τα μέλη του ΔΣ:
1.Υπάρχει από το ΔΣ η έκφραση συγχαρητηρίων στους παίκτες μας, που τους θεωρούμε ηθικούς νικητές.
2.Έχουμε απαιτήσει την οριστική διαγραφή των διαιτητών, του παρατηρητή και του τέταρτου.
3.Θα σταλεί ένας πλήρης φάκελος στην ΕΠΟ, που θα περιλαμβάνει όλο το υλικό, που θα κοινοποιηθεί στην UEFA για να επιληφθεί του θέματος.
4.Θα συγκληθεί ΔΣ της Σούπερ Λίγκας για να κατατεθεί πρόταση μομφής κατά του προέδρου.
5.Θα καταθέσουμε σύντομα προτάσεις για το ποδόσφαιρο, με τη συνεργασία άλλων ΠΑΕ που έχουν δηλώσει πρόθεση να συμμετέχουν.
6.Ξεκίνησαν οι ποινικές διαδικασίες σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο.
7.Όλο το ΔΣ, αλλά και οι παίκτες μας κάνουν έκκληση στον κόσμο να είναι συνολικά στο γήπεδο στον αγώνα με τον Ατρόμητο. Είναι οι ηθικοί νικητές και αξίζουν την αναγνώριση από τους φιλάθλους μας».
Γ. Βαρδινογιάννης: “Τέλος με τη φαρσοκωμωδία”
Σχεδόν 45 λεπτά μετά την έναρξη της συνεδρίασης του ΔΣ (συνολικά κράτησε 1,5 ώρα), ο πρώην πρόεδρος της ομάδας, Γιάννης Βαρδινογιάννης, αποχώρησε και κατά την έξοδό του από τα γραφεία της ΠΑΕ έκανε λόγο για φαρσοκωμωδία. Ακόμα, τόνισε ότι τα πρώτα χρόνια ύπαρξης της Σούπερ Λίγκας ήταν απλά ένα φωτεινό διάλειμμα για το ελληνικό ποδόσφαιρο, το οποίο επέστρεψε στο παρελθόν του.
περισσότερα http://www.enet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου