Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Μήνυμα όπως το... 2008!


Σχεδόν τρία χρόνια μετά, ο κόσμος του Παναθηναϊκού ετοιμάζεται για νέο συλλαλητήριο στο πλαίσιο του αγώνα με τον Ατρόμητο(19:30-ΝΟVA 2) κατά εκείνων που έφεραν το ελληνικό ποδόσφαιρο στο σημείο μηδέν.





Ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει αποδείξει πως όταν θέλει μπορεί να αλλάξει πρόσωπα και καταστάσεις. Το έκανε με το ιστορικό συλλαλητήριο τον Απρίλη του 2008 κατά του Γιάννη Βαρδινογιάννη, βάζοντας το «τριφύλλι» στις ράγες της πολυμετοχικότητας. Τα όσα έγιναν το περασμένο Σάββατο στο «Καραϊσκάκη» τρέλαναν τον κόσμο των «πρασίνων» που είναι έτοιμος να στείλει το δικό του μήνυμα για την κατάντια του ελληνικού ποδοσφαίρου.
 Αν, μάλιστα, ο καιρός το επιτρέψει, τότε το ΟΑΚΑ αναμένεται να φορέσει τα καλά του και να υποδεχθεί ακόμη και 45.000 κόσμο! Σε ένα συλλαλητήριο στο πλαίσιο του αγώνα με τον Ατρόμητο, ο οποίος φυσικά έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα.
Βέβαια, πάνω απ' όλα πρόθεση των ανθρώπων του «τριφυλλιού» είναι τα πάντα να κυλήσουν ήρεμα και ειρηνικά, ώστε να μην δοθεί αφορμή για το παραμικρό σχόλιο. Μόνο τυχαίες δεν ήταν οι ανακοινώσεις μέσα στη μέρα από την ΠΑΕ που ζητούσε από τον κόσμο να πάει στο ΟΑΚΑ και να διαδηλώσει πάντα σε φίλαθλα πλαίσια.
 Το πλάνο Φερέιρα
 Από κει και πέρα, και όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι ο Ζεσουάλδο Φερέιρα αναμένεται να παρατάξει τους: Τζόρβα κάτω από τα δοκάρια, Σπυρόπουλο αριστερά, Σεϊταρίδη δεξιά και Καντέ, Σαριέγκι στο κέντρο της άμυνας. Σιμάο σε ρόλο «κόφτη», έχοντας μπροστά Καραγκούνη, Κατσουράνη. Αριστερό «φτερό» ο Νίνης, δεξί ο Γκοβού και στην κορυφή του 4-3-3 ο Σισέ.
http://www.gazzetta.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου