Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Δεν σεβάστηκαν ούτε τον μεγάλο Νέστορα!(Ο οποίος γεννήθηκε στο Μοσχάτο και πρωτοέπαιξε μπάλλα στην Γ.Ε.Μοσχάτου)

Ένοπλη ληστεία στο ΠΡΟΠΟτζήδικο του Νεστορίδη! Έκλεψαν όλες τις εισπράξεις του με την απειλή περίστροφου! Παλικάρι ο Νέστορας, τους πέταξε και καρέκλα !

Έχουν αποθρασυνθεί εντελώς μερικοί ληστές που κάνουν πάρτι σε όλη την Ελλάδα, εκμεταλλευόμενοι την αδράνεια της ελληνικής αστυνομίας που το μόνο που ξέρει είναι να κοιμάται όρθια, φυλάσσοντας τα στέκια που πίνουν καφεδάκι τους…

Το βράδυ της Κυριακής, ο μεγάλος Κώστας Νεστορίδης έπεσε θύμα ληστείας στο ΠΡΟΠΟτζήδικο του γιου του στην Καλλιθέα! Το περιστατικό συνέβη λίγη ώρα πριν λήξη ο αγώνας της ΑΕΚ με τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ. Ο μεγάλος Νέστορας έβλεπε το παιχνίδι, όταν σε μία φάση μπούκαραν δύο ένοπλοι φορώντας μαύρες κουκούλες!

Οι δράστες με τα μαύρα έκαναν άνω κάτω το μαγαζί, έσπρωξαν και χτύπησαν τη γυναίκα του Νεστορίδη, κ. Ελένη και άδειασαν την ταμειακή και ό,τι είχαν στις τσέπες τους οι λιγοστοί πελάτες του ΠΡΟΠΟτζήδικου.
Δεν έμειναν όμως ευχαριστημένοι από την… μπάζα τους και θέλησαν να πάρουν κάτι παραπάνω! Απείλησαν τον Νεστορίδη με το περίστροφο στον κρόταφό και εκείνος με το φόβο μην κάνουν κακό στον ίδιο, τη σύζυγό του και τους άλλους ανθρώπους, τους είπε που κρύβονταν κάποια λεφτά σε άλλο σημείο μέσα στο μαγαζί. Εν ολίγοις, οι ληστές έφυγαν με όλες τις εισπράξεις του ΠΡΟΠΟτζήδικου, δηλαδή 2500 ευρώ!

Οι δράστες ήταν Έλληνες και όχι αλλοδαποί, όπως μας εξομολογήθηκε ο ίδιος ο Νεστορίδης, ο οποίος όταν έφευγαν, τους πέταξε μία καρέκλα που βρήκε τον έναν στην πλάτη, χωρίς ωστόσο, να τον τραυματίσει. Έτσι οι ληστές έφυγαν ανενόχλητοι πάνω σε μηχανή…



http://www.sport-fm.gr/list/1


Στην ιστορία του Νεστορίδη θα αναφερθούμε σε αλλή μας ανάρτηση 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου