Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Το πρόγραμμα της εβδομάδας To χειρόφρενο της ταλαιπωρίας συνεχίζεται!

Νέο κύκλο κινητοποιήσεων ανακοίνωσαν για αυτή την  εβδομάδα οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία, τον Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο και τα τρόλεϊ. Παρά το γεγονός ότι το νομοσχέδιο του υπουργείου Μεταφορών για τις συγκοινωνίες ψηφίστηκε από τη Βουλή, τα συνδικάτα εμφανίζονται ανυποχώρητα και προχωρούν σε απεργίες και στάσεις εργασίας σε όλα τα συγκοινωνιακά μέσα μέχρι και την Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου.

Συγκεκριμένα, οι κινητοποιήσεις στα μέσα μεταφοράς από τη Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου έχουν ως εξής:

- Σήμερα  Δευτέρα οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία και τα τρόλει έχουν προγραμματίσει στάση εργασίας από τις 11 έως τις 16:30 το απόγευμα.

- Την Τρίτη  ακινητοποιημένοι θα παραμείνουν οι συρμοί του ΗΣΑΠ από τις 12 μέχρι τις 16:00 το απόγευμα.

- Την Τετάρτη, εξαιτίας της Πανελλαδικής απεργίας που έχουν εξαγγείλει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς θα ακινητοποιηθούν, εκτός από τον Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο, ο οποίος θα λειτουργήσει από τις 09:00 το πρωί έως τις 17:00 το απόγευμα, προκειμένου να εξυπηρετηθούν όσοι θελήσουν να συμμετάσχουν στην πορεία.

- Το απεργιακό δελτίο συνεχίζεται και την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου, με τους εργαζομένους στα λεωφορεία να τραβούν χειρόφρενο από τις 11 το πρωί έως τις 16:30.

- Τις ίδιες ώρες, τη Δευτέρα 28 του μηνός, θα ακινητοποιηθούν όλα τα ΜΜΜ, προκειμένου οι εργαζόμενοι σε αυτά να πραγματοποιήσουν κοινή γενική συνέλευση στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, προκειμένου να αποφασίσουν ποια μορφή θα λάβουν οι κινητοποιήσεις τους.



http://www.protothema.gr/




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου