Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Greek Eurovision Fan Club: Το μεγάλο πάρτι

Την Κυριακή το βράδυ (20/02) έγινε ένα μεγάλο πάρτι σε γνωστό club της πρωτεύουσας, όπου παρευρέθησαν όλοι οι καλλιτέχνες που συμμετέχουν στον ελληνικό τελικό για τον φετινό διαγωνισμό της Eurovision, που θα διεξαχθεί στις 2 Μαρτίου.

Στο πάρτι, εκτός από τους συμμετέχοντες, το «παρών» έδωσαν πολύ γνωστά ονόματα από τον χώρο της showbiz. Το «Good Luck Party» διοργανώθηκε από το Greek Eurovision Fan Club του Ελληνικού Σωματείου Φίλων της Eurovision, δηλαδή από τους πιο ένθερμους υποστηρικτές του θεσμού, που κάθε χρόνο στέκονται στο πλευρό των καλλιτεχνών μας και τους υποστηρίζουν δυνατά, δημιουργώντας θερμή ατμόσφαιρα.

Την εκδήλωση παρουσίασε ο γνωστός παραγωγός Τάκης Φωτίου. Στην παρέα βρέθηκαν οι φίλοι του Γιώργου Αλκαίου, οι «The Opa guys»: Δημήτρης και Μάνος Χορταριάς, Κασσιανή Καραγκιουλέ και Ιάκωβος Gogua, οι οποίοι ευχήθηκαν καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά. Πολλοί ήταν, όμως, και οι επώνυμοι που παρίσταντο, ανάμεσά τους ο συνθέτης Γιάννης Χριστοδουλόπουλος, ο στιχουργός Βαγγέλης Κωνσταντινίδης, ο Άλεξ Παναγή, ο Χάρης Σάββας, ο Παντελής Μήτσου και η Δήμητρα Ακριώτου, δημοσιογράφος της ΕΡΤ, ο Κωνσταντίνος Κουτσομίχος, ο Δημήτρης Ευρυπιώτης, ο Κωνσταντίνος Ρεντετάκος και πλήθος άλλων.

Στο πάρτι με σειρά άφιξης έφθασαν οι Τριημιτόνιο, η Νίκη Πόντε, η Βαλάντω Τρύφωνος, η Αντιγόνη Ψυχράμη, τα Κόκκινα Χαλιά και ο Λούκας Γιώρκας. Οι συμμετέχοντες ερμήνευσαν τα υποψήφια τραγούδια τους και το κέφι κράτησε μέχρι τις πρωινές ώρες.

Οι υποψήφιοι του ελληνικού τελικού θα βρεθούν την Τετάρτη 23/02 στις 20:30 στις καρναβαλικές εκδηλώσεις του Δήμου Μοσχάτου.



http://www.zougla.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου