Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Στα... θρανία ο τελικός!


Την Κυριακή (6/3) στις 6.30 μ.μ. και στο κλειστό του Ελληνικού θα διεξαχθεί οριστικά ο τελικός Κυπέλλου μπάσκετ Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού με μόνο μαθητές Δημοτικού, επιβεβαιώνοντας το gazzetta.gr που το είχε γράψει πρώτο.
Στη σχετική σύσκεψη,που έλαβε χώρα στη Γλυφάδα, αποφασίστηκε να διατεθούν 3.000 εισιτήρια αποκλειστικά σε μαθητές Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Μάλιστα εξετάστηκε το ενδεχόμενο, στους θεατές του αγώνα να συμπεριληφθούν και παιδιά από τις Ακαδημίες των «αιωνίων» (σ.σ η ηλικία των οποίων δεν θα ξεπερνάει τα 14 έτη), ωστόσο, η σχετική προοπτική έμεινε μόνο στη θεωρία...
Στις δύο ομάδες θα δοθούν από 175 προσκλήσεις, με τις οποίες θα καλυφθούν αποκλειστικά οι ανάγκες των μελών των Δ.Σ. και των χορηγών.

Ύστερα από την σχετική απόφαση τον φετινό τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος θα παρακολουθήσουν ανήλικοι θεατές (σ.σ με τους συνοδούς τους).

Η Γενική Γραμματεία ζήτησε να βρεθούν στο κλειστό του Ελληνικού μέλη των Ακαδημιών, παλαίμαχοι των ομάδων και μέλη του Συνδέσμου φιλάθλων της Εθνικής «Oι Πελαργοί», ωστόσο, η Αστυνομία απέρριψε το σχετικό αίτημα, θέτοντας θέμα ασφάλειας.
http://www.gazzetta.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου