Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Αποκριάτικο Ξεφάντωμα…




Την ετήσια αποκριάτικη χοροεσπερίδα του θα πραγματοποιήσει ο Παγκαλαβρυτινός Σύλλογος της Πάτρας στο κέντρο «ΑΚΤΑΙΟΝ» Πατρών Πύργου 94-96 Παραλία Πατρών, την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011.
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το Δ.Σ. του  Συλλόγου, τηρώντας το έθιμο του Πατρινού Καρναβαλιού, επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις και ένα ανεπανάληπτο αποκριάτικο ξεφάντωμα. Άλλωστε οι αποκριάτικοι χοροί του Π.Σ. αναδεικνύονται κάθε φορά στο μεγαλύτερο κοινωνικό γεγονός της Αποκριάς στην Πάτρα.
Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 9.30 το βράδυ με καλωσόρισμα από τον πρόεδρο του Π.Σ. ενώ θα πάρουν μέρος τα χορευτικά τμήμα του Συλλόγου.
Μάλιστα σε αυτή την εκδήλωση τα χορευτικά τμήματα θα παρουσιάσουν αποκριάτικα δρώμενα, λαϊκούς και ευρωπαϊκούς χορούς και πολλές, πολλές εκπλήξεις. 
Στη συνέχεια τη σκυτάλη θα πάρουν οι καλλιτέχνες του κέντρου που θα απογειώσουν το κέφι με το λαϊκό και αποκριάτικο ρεπερτόριό τους.
Το Δ.Σ. του  Συλλόγου υπόσχεται ένα ξέφρενο αποκριάτικο γλέντι και καλεί τα μέλη με τους φίλους του να συμμετάσχουν.
Προσκλήσεις διατίθενται από τα μέλη του Δ.Σ. και στα γραφεία του Συλλόγου Παπαδιαμαντοπούλου 17Α . περισσότερες πληροφορίες, τηλέφωνο 2610 272722 από 6μμ έως 10 μμ και στο κιν. 6972 296949.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου