Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Η Φεράρι το «όπλο» της Ρώμης!

Τον πρόεδρο της Φεράρι, Λούκα ντι Μοντεζέμολο, έχει επιλέξει η Επιτροπή Ολυμπιακών Αγώνων της Ιταλίας για να ηγηθεί της προσπάθειας για την ανάληψη των Ολυμπιακών Αγώνών του 2020, από τη Ρώμη.
«Ο Λουκα ντι Μοντεζέμολο είναι ο σωστός άνθρωπος, ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους Ιταλούς παγκοσμίως», τόνισε αρχικά ο πρόεδρος της Επιτροπής, Τζιάνι Πετρούτσι, και συνέχισε λέγοντας: «Συμφωνώ απόλυτα με την κυβέρνηση και με το συμβούλιο της Ρώμης. Εύχομαι ο πρόεδρος της Φεράρι να απαντήσει θετικά». 

Ο 63χρονος Ντι Μοντεζέμολο από την πλευρά του, σκέφτεται εδώ και καιρό να μπει στον πολιτικό στίβο, όμως πριν μερικές μέρες ανακοίνωσε στη Φεράρι πως αποφάσισε να παραμείνει στην ομάδα της Φόρμουλα Ένα. 

Η πρωτεύουσα της Ιταλίας επικράτησε της Βενετίας, και έτσι η Ρώμη θα είναι αυτή που θα θέσει υποψηφιότητα για την κορυφαία διοργάνωση του κόσμου. Η απόφαση για το ποιά πόλη θα διοργανώσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες θα παρθεί το 2013, με το Ντουμπάι και πόλεις της Ιαπωνίας να έχουν επίσης εκφράσει την επιθυμία για την ανάληψη της κορυφαίας διοργάνωσης.



http://www.gazzetta.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου