Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Νέες στάσεις εργασίας


Οι εργαζόμενοι σε τρόλεϊ και ΗΣΑΠ, όπως αναμενόταν ακολούθησαν τους συναδέλφους τους στα λεωφορεία, εξαγγέλλοντας κινητοποιήσεις. Δείτε πώς διαμορφώνεται το απεργιακό δελτίο για τις επόμενες μέρες
Μετά την απόφαση των εργαζόμενων στα λεωφορεία της ΕΘΕΛ για κλιμάκωση των κινητοποιήσεων στα μέσα μαζικής μεταφοράς, ακολούθησαν οι εργαζόμενοι σε τρόλεϊ και ΗΣΑΠ. Αντίστοιχες αποφάσεις αναμένονται και στο Μετρό.
Η αρχή γίνεται από την Παρασκευή (18/02) με τα λεωφορεία να τραβούν χειρόφρενο από τις 11:00 το πρωί έως τις 16:30 το απόγευμα. Την ίδια η μέρα στάση εργασίας θα πραγματοποιηθεί στάση εργασίας και στα τρόλεϊ.
Τη Δευτέρα (21/02), τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ δεν θα κινηθούν τις ίδιες ώρες, όπως και την Παρασκευή.
Οι εργαζόμενοι στα τρόλεϊ θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας από τις 11:00 έως τις 16:00 και την Τρίτη, όταν θα πραγματοποιηθεί και η γενική τους συνέλευση.
Την Τρίτη θα ακινητοποιηθούν και οι συρμοί του ηλεκτρικού σιδηρόδρομου από τις 12:00 έως τις 16:00.
Την Τετάρτη 23 του μήνα τα λεωφορεία, όπως και όλα τα άλλα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, θα ακινητοποιηθούν, καθώς οι εργαζόμενοι θα συμμετάσχουν στην πανελλαδική 24ωρη απεργία, που έχουν εξαγγείλει οι δύο κορυφαίες συνδικαλιστικές οργανώσεις, ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.
Την ημέρα της πανελλαδικής απεργίας, οι οι συρμοί του τρένου θα κινηθούν από τις 09:00 έως τις 17:00 για να εξυπηρετηθούν όσοι θα συμμετάσχουν στην πορεία διαμαρτυρίας.
Οι κινητοποιήσεις στα λεωφορεία θα συνεχιστούν την Παρασκευή, 25/02, όταν και θα πραγματοποιηθεί νέα στάση εργασίας από τις 11 το πρωί πάλι μέχρι τις 4.30 το απόγευμα.
Τις ίδιες ώρες θα ακινητοποιηθούν τη Δευτέρα, 28 του μήνα, όλα τα ΜΜΜ, καθώς οι εργαζόμενοι από όλα τα μέσα θα πραγματοποιήσουν κοινή γενική συνέλευση στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, προκειμένου να αποφασίσουν από κοινού την περαιτέρω πορεία των κινητοποιήσεών τους.
 http://news247.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου