Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Απεργία την Τρίτη 15-2-2011 σε όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς

Πολύ δύσκολη μέρα αναμένει την Τρίτη 
15 Φεβρουαρίου το επιβατικό κοινό της Αθήνας, καθώς κανένα Μέσο Μαζικής Μεταφοράς δεν θα κινείται, εξαιτίας της 24ωρης απεργίας που έχουν εξαγγείλει οι εργαζόμενοι στις αστικές συγκοινωνίες, με αφορμή την ψήφιση, αύριο στη βουλή, του επίμαχου νομοσχεδίου.
Απροσπέλαστο αναμένεται να είναι για πολλές ώρες αύριο και το κέντρο της Αθήνας, αφού οι εργαζόμενοι θα πραγματοποιήσουν από το μεσημέρι συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τη βουλή, με αποτέλεσμα να κλείσουν οι γύρω δρόμοι.
Σήμερα, οι εργαζόμενοι στις αστικές συγκοινωνίες έκαναν νέα μηχανοκίνητη πορεία και σε δηλώσεις τους οι συνδικαλιστές εξέφρασαν για άλλη μια φορά την πλήρη αντίθεσή τους με το νομοσχέδιο, το οποίο, κατά την άποψή τους, καταδικάζει τους εργαζόμενους και ανοίγει το δρόμο για ιδιωτικοποίηση των αστικών συγκοινωνιών.
Σημείωσαν δε ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος από τον αγώνα.
Την Τετάρτη, που το σχέδιο νόμου θα είναι πλέον νόμος του κράτους, οι εργαζόμενοι θα αποφασίσουν για την περαιτέρω πορεία των κινητοποιήσεών τους.
Το μόνο σίγουρο μέχρι στιγμής είναι ότι τα λεωφορεία την Τετάρτη θα ακινητοποιηθούν από τις 11 το πρωί έως τις 3 το απόγευμα.



http://www.express.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου