Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

Νέες έρευνες για τις εξάχρονες δίδυμες στην Κορσική



 Στην αξιόπιστη μαρτυρία μιας Κορσικανής στηρίζεται η γαλλική αστυνομία, αναζητώντας πάντοτε, τί απέγιναν δύο 6χρονες δίδυμες, που αυτοκτόνησε ο πατέρας τους.
Από την αστυνομία της Ιταλίας αναζητείται ο ηλεκτρονικός πλοηγός του αυτοκινήτου ιδιωτικής χρήσης του πατέρα των Ελβετών διδύμων κοριτσιών, που δεν δίνουν σημεία ζωής το τελευταίο 15ήμερο, προκειμένου να αποκατασταθεί το διάγραμμα με τις κινήσεις του πατέρα τους, ώστε να διαφανούν καλύτερα οι συνθήκες της απαγωγής των κοριτσιών, των μικρών Αλέσια και Λίβια, 6 ετών.
Η ιταλική αστυνομία θέλει να ερευνήσει την περιοχή κοντά στον σταθμό στη Τσερινιόλα, εκεί όπου αυτοκτόνησε πέφτοντας στη σιδηροδρομική γραμμή ο πατέρας Ματίας Σεπ, την 3η τρέχοντος μηνός. Με βάση αυτήν την λεπτομερή έρευνα πιθανόν να διαφανεί όλη η κίνηση του Σεπ μετά την αναχώρησή του από τον Άγιο Σουλπίκιο την 28η Ιανουαρίου, να διαφανεί πού μπορεί να οδήγησε τις δίδυμες και τί απέγιναν, δηλώνει η ιταλική αστυνομία.
Από την πλευρά της η γαλλική αστυνομία θέλει να μεταβεί στην Κορσική η μαμά των κοριτσιών, αφού εκεί θεάθηκαν από μία ενήλικη μάρτυρα, την κ. Ολγα Ορνεκ, οι δίδυμες για τελευταία φορά, την πρώτη Φεβρουαρίου, στο λιμάνι Προπριάνο στο νότιο τομέα του νησιού, ενώ «ο πατέρας είχε την παρέα μιας ξένης γυναίκας, 45-50 ετών».
Στην Κορσική ο Σεπ, μηχανικός, 43 ετών, πέρασε διακοπές ή ήταν σε επαγγελματική αποστολή πολλές φορές τα τελευταία έτη. Εκεί λοιπόν πιθανόν έχει θάψει τις κόρες του... εκτιμά η γαλλική αστυνομία.
Ο Σεπ έγραψε στο τέλος της ζωής του επιστολή στην πρώην γυναίκα του, ότι «οι κόρες μας αναπαύονται εν ειρήνη».
Η Ολγα Ορνεκ «αναγνώρισε 100% τον Σεπ, από φωτογραφίες που τής έδειξαν», ενώ είναι βέβαιη ότι η γυναίκα που τον συνόδευε «ήταν ξένη, αφού γνωρίζει τις Κορσικανές και, αυτήν την εποχή του έτους, στην Κορσική μόνον τουρίστριες εμφανίζονται».
Κατά την μάρτυρα, ο Σεπ φορούσε κόκκινο πουλόβερ και γυαλιά, ενώ «για τις δύο δίδυμες, η βεβαιότητά της, ότι τις είδε στο λιμάνι της Κορσικής την πρώτη Φεβρουαρίου, φθάνει στο 95%...».
Βάσει αυτής της αξιόπιστης, για τη γαλλική αστυνομία, μαρτυρίας, «μπορεί ο Σεπ για την απαγωγή των κορών του να βοηθήθηκε από την 45-50χρονη ξένη γυναίκα».


πηγή www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου