Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

Διάσημες μαμάδες «βολτάρουν» με τα παιδιά τους
Μαθήματα στυλ φαίνεται πως παραδίδει η μικρή Σούρι στη μαμά της Κέιτι Χόλμς. Μαμά και κόρη πήγαν μαζί για ψώνια στο Μπέβερλι Χίλς και απ΄ότι φαίνεται η μικρή Σούρι «έβαλε τα γυαλιά» στην Κέιτι, αφού ήταν ντυμένη άψογα. 




Φορώντας ροζ φλοράλ φόρεμα με ασορτί παπούτσια και κάλτσες η Σούρι φαίνεται πως επιμελήθηκε προσωπικά το ντύσιμο της. Άλλωστε η Κέιτι έχει αποκαλύψει ότι πάντα ρωτά την άποψη της κόρης της για το τι ρούχα να φορέσει καθώς η μικρή έχει αδυναμία στη μόδα!


Στο Λος Άντζελες όμως βρέθηκε το Σαββατοκύριακο και ο πρώην άγγελος της Victoria Secret Χάιντι Κλούμ, με τις δυο κόρες της, την 6χρονη Λένι και την 11 μηνών Λου. Μάλιστα, η μεγάλη κόρη μπορεί να ήταν έξω με τη μαμά της, όμως φρόντισε να υποδείξει την αδυναμία της προς τον μπαμπά, ντυμένη στα ροζ, και φορώντας μια μπλούζα με τυπωμένο το λογότυπο «Daddy΄s Girl».


Τέλος, την βόλτα της στην Καλιφόρνια έκανε και η ηθοποιός Τζέσικα Άλμπα, συνοδευόμενη από τον σύζυγο της και την 2χρονη της κορούλα. Η Άλμπα, αποφάσισε να ντύσει με ένα πιο «αθλητικό» στυλ την μικρή της κόρη, φορώντας της ένα φούξια ζακετάκι και μπλε σορτσάκι με αθλητικά ροζ παππουτσάκια.



http://www.star.gr/index.php

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου