Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Ο πύργος του Άιφελ πρώτος στόχος των τρομοκρατών
Μια μέρα μετά την έκδοση ταξιδιωτικής οδηγίας από τις ΗΠΑ, που προειδοποιεί τους υπηκόους - ταξιδιώτες στην Ευρώπη να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στα δημόσια σημεία λόγω πιθανότητας τρομοκρατικής επίθεσης, νέα στοιχεία έρχονται να εντείνουν την ανησυχία.

Ο πύργος του Άιφελ και ο κεντρικός σταθμός του Βερολίνου, είναι οι πάνω – πάνω στην λίστα με τους πιθανούς τρομοκρατικές στόχους, σύμφωνα με το Fox news.

Το τηλεοπτικό δίκτυο επικαλείται υπεύθυνες πηγές για την αποκάλυψη, ενώ εξηγεί πώς πρόκειται για τα πιο πολυσύχναστα μέρη της Ευρώπης.

Το αμερικάνικο δίκτυο υποστηρίζει ακόμα ότι ο κατάλογος με τους επόμενους τρομοκρατικούς στόχους, βρίσκεται στα χέρια των δυτικών μυστικών αρχών και διοχετεύτηκε εκεί μέσω ενός γερμανοπακιστανού υπηκόου, ο οποίος ανακρίνεται στην αμερικανική βάση Μπαγκράμ στο Αφγανιστάν.

Sos εκπέμπει ακόμα το δίκτυο για το πολυτελέστατο ξενοδοχείο Άντλον στην πύλη του Βραδεμβούργου, καθώς και για τον πύργο της τηλεόρασης στην Alexanderplatz. Και τα δύο σημεία βρίσκονται στο Βερολίνο, ενώ στο «κόκκινο» είναι και ο καθεδρικός ναός της Νοτρ-Νταμ στο Παρίσι.

Εν τω μεταξύ, ερωτήματα προκάλεσε το θέμα του CNN, που επέλεξε για τους πιθανούς στόχους τρομοκρατίας φωτογραφίας της... Ακρόπολης, παρόλο που στο κείμενο δεν αναφέρεται τίποτα συγκεκριμένο για την Ελλάδα.

http://www.star.gr/index.php

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου